Search

Čecha se dotknul posměšný tweet, psal o hodnotách. Bayer se omluvil

Situaci, kdy si Čech při snaze o rychlou rozehrávku málem dal vlastní gól, hojně sdíleli fanoušci na sociálních sítích. Na jedno z těchto videí zareagoval Bayer postem: "My bychom o někom věděli..." a připojil video s rozehrávkou Lena, po které dal Leverkusen rychlý gól.

Čechovi se taková reakce německého klubu nezamlouvala a označil ji za neprofesionální. "V Arsenalu sdílíme důležité hodnoty, které z nás dělají velký klub nejen na hřišti. Férová soutěživost, profesionalita a sportovní chování je to nejdůležitější, co se učí mladí fotbalisté. A je smutné vidět, že jiné kluby takové hodnoty nesdílejí," reagoval na twitteru.

Německý klub taková reakce překvapila a Čechovi se omluvil. "Ahoj Petře. Vypadá to, že náš vtip o tom, že bychom rádi viděli v akci Lena, našeho bývalého hráče, byl vzat více osobně, než jsme zamýšleli. Bylo to jen škádlení. Všichni máme hodnoty, o kterých jsi se zmiňoval, a přejeme ti a tvému klubu jen to nejlepší. A hezky jsi vychytal Agüera v situaci jeden na jednoho," dodal Bayer.

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-zahranici-anglie-premier-league/342435/cecha-se-dotknul-posmesny-tweet-psal-o-hodnotach-bayer-se-omluvil.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Čecha se dotknul posměšný tweet, psal o hodnotách. Bayer se omluvil"

Post a Comment

Powered by Blogger.