Search

FOTBAL ON-LINE: Drama! CSKA stále drží těsné vedení proti Realu! Za Ronalda báječně zaskočil Dybala

Alexander Zemlianichenko, ČTK/AP

Real na úvod skupiny s přehledem porazil AS Řím 3:0, ale minulý týden se mu nepovedl. Nejprve prohrál 0:3 v Seville a v sobotu jen remizoval v madridském derby bez branek s Atléticem. Navíc přišel o zraněného kapitána Sergia Ramose a ofenzivní oporu Garetha Balea. Do ruské metropole neodletěl ani další důležitý hráč Marcelo.

CSKA, který na úvod skupiny díky penaltě v závěru nastavení uhrál remízu 2:2 v Plzni, cítí šanci. "Když předvedeme výkon na hranici možností, můžeme bodovat," uvedl běloruský kouč CSKA Viktor Gončarenko. "Je pravda, že jsme v posledních zápasech nedávali góly. Ale až na první poločas v Seville byl přístup týmu v pořádku, takže věřím, že to zlomíme v Moskvě," doplnil trenér Realu Julen Lopetegui.

Na vítězství Juventusu se třemi góly podílel argentinský útočník Dybala, který navíc ještě trefil tyč.

Dybala po dvou brankách z prvního poločasu mohl završit hattrick už ve 48. minutě, ale jeho střelu zastavila tyč. Domácí útočník se dočkal v 69. minutě a po Filippu Inzaghim, Alessandru Del Pierovi a Arturu Vidalovi se stal čtvrtým hráčem Juventusu, který v Lize mistrů zaznamenal hattrick.

Juventus, kterému chyběl Ronaldo kvůli jednozápasovému trestu za červenou kartu při výhře 2:0 ve Valencii, tentokrát dohrával proti deseti. V 78. minutě byl po druhé žluté kartě během pouhých tří minut vyloučen hostující stoper Mohamed Ali Camara.

Hoffenheim, za který odehrál celý zápas český obránce Pavel Kadeřábek, prohrál 1:2 s Manchesterem City. Německý celek poslal po 44 sekundách do vedení Išak Belfodil, ale už v osmé minutě vyrovnal Sergio Agüero. Výhru anglickému celku zařídil tři minuty před koncem David Silva.

Další zápasy 2. kola základních skupin LM:
Skupina F:
Hoffenheim - Manchester City 1:2 (1:1)
Branky: 1. Belfodil - 8. Agüero, 87. David Silva. Rozhodčí: Skomina - Praprotnik, Vukan (všichni Slovin.)
21:00 Lyon - Šachtar Doněck
Skupina H:
Juventus Turín - Young Boys Bern 3:0 (2:0)
Branky: 5., 33. a 69. Dybala. Rozhodčí: Karasev - Demeško, Luněv (všichni Rus.). ČK: 78. Camara (Bern)
21:00 Manchester United - Valencie
Skupina E:
21:00 AEK Atény - Benfica Lisabon
Bayern Mnichov - Ajax Amsterodam
Skupina G:
21:00 AS Řím - Plzeň

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/1027542-fotbal-on-line-drama-cska-stale-drzi-tesne-vedeni-proti-realu-za-ronalda-bajecne-zaskocil-dybala.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Drama! CSKA stále drží těsné vedení proti Realu! Za Ronalda báječně zaskočil Dybala"

Post a Comment

Powered by Blogger.