Search

Liberec zvítězil 1:0 nad oslabeným Zlínem

Liberečtí fotbalisté od úvodních minut řídili hru a během patnácti minut si vypracovali dvě gólové šance. Už ve 4. minutě po trestném kopu Ševčíka z levé strany zcela volný Kerbr z bezprostřední blízkosti hlavou netrefil branku. Po čtvrt hodině hry nechali domácí zadáci volný prostor Oršulovi, který trefil břevno.

"Ševci" se pokoušeli nakopávat míče na vytáhlé útočníky Beauguela s Železníkem, přihrávkám vzduchem ale chyběla přesnost a míče pohodlně sbírali stopeři Slovanu Kačaraba s Karafiátem. Ojedinělé pokusy projít krátkými přihrávkami středem hřiště rovněž nebyly úspěšné. Za celý úvodní poločas domácí ani jednou neohrozili soupeřovu branku.

Poprvé Zlín zahrozil až po změně stran. V 51. minutě se Bartošákův lob odrazil od břevna. Oproti prvnímu poločasu domácí zpřesnili a zjednodušili kombinace a získali územní převahu. V 63. minutě našel Gajič po centru z levé strany volného Beauguela, jehož hlavičku brankář Nguyen konečky prstů vytlačil do zámezí.

Útočné záměry domácích fotbalistů ale narušil v 64. minutě faul Podia, který byl po druhé žluté kartě vyloučen. Početní převahu Severočeši o čtyři minuty později zúročili. Po úniku z levé strany vystřelil z 25 metrů Potočný a brankáři Dostálovi míč proklouzl do sítě. Oslabený Zlín se pokoušel o vyrovnání, Liberec se ale tlaku ubránil.

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/live-sport/346793/liberec-zvitezil-1-0-nad-oslabenym-zlinem.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Liberec zvítězil 1:0 nad oslabeným Zlínem"

Post a Comment

Powered by Blogger.