Search

Nurmagomedov uškrtil McGregora. Hned po zápase vznikl chaos a bitky

Zápas roku má výsledek. Conor McGregor padl. Zápasník MMA byl na galavečeru UFC 229 ve čtvrtém kole uškrcen. Nad jeho síly byl Chabib Nurmagomedov. Zápas lehké váhy v Los Angeles měl navíc nepříjemnou dohru. Vítěz se pustil do křížku s fanoušky, když přeskočil po zápase pletivo, k tomu byl Ir byl insultován přímo v kleci a opustil oktagon ještě před oficiálním vyhlášením. Show, na kterou se těšily milióny fanoušků, neměla ideální tečku.

John Locher, ČTK/AP

Člen ruského týmu napadl McGregora a zasáhl ho do obličeje. "To bylo odporné, je to neuvěřitelné zklamání," citival server news.com.au komentátora Joe Rogana. Měsíce nenávisti, které panovaly mezi oběma zápasníky, měly svoji dohru. Bohužel.

Následně byli tři kolegové Nurmagomedova po útoku na McGregora převezeni policií do vězění. Tuto informaci přinesl šéf UFC Dana White.

https://www.facebook.com/mmashorties1/videos/332975200602293/

Nurmagomedov má v roli profesionála na kontě nyní 27 vítězství, ještě neprohrál. McGregor 21 výher a 4 porážky. „Totální chaos, všechno ztraceno," okomentoval konec duelu komentátor UFC Jon Anik.

"Chabib super zápas, stašnej tlak a jasná výhra. To, co se dělo po zápase, by se stávat nemělo a nesmí. Bohužel to je jen dohra toho, jak se Conor chová před zápasem. A co vypouští z huby za ho..," napsal pár minut po duelu na facebook Pepa Gorila Král, bývalý český přední bojovník MMA.

Výsledek zápasu byl vyhlášen v prázdném otkagonu. Tato ostuda bude mít určitě své pokračování. Držitelem mistrovského pásu UFC zůstává Nurmagomedov, ale po jeho vystoupení po bitvě, může být vše jinak. Zápas, na který se všichni těšili, upadl nyní v zapomnění a svět řeší minuty, které nastaly po skončení duelu...

https://www.facebook.com/fightsandstuffvideos/videos/667627313608179/

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/bojove-sporty/clanek/1029199-nurmagomedov-uskrtil-mcgregora-hned-po-zapase-vznikl-chaos-a-bitky.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nurmagomedov uškrtil McGregora. Hned po zápase vznikl chaos a bitky"

Post a Comment

Powered by Blogger.