Search

Nurmagomedov uškrtil McGregora. Hned po zápase vznikl chaos a bitky

Zápas roku má výsledek. Conor McGregor padl. Zápasník MMA byl na galavečeru UFC 229 ve čtvrtém kole uškrcen. Nad jeho síly byl Chabib Nurmagomedov. Zápas lehké váhy v Los Angeles měl navíc nepříjemnou dohru. Vítěz se pustil do křížku s fanoušky, když přeskočil po zápase pletivo, k tomu byl Ir byl insultován přímo v kleci a opustil oktagon ještě před oficiálním vyhlášením. Show, na kterou se těšily milióny fanoušků, neměla ideální tečku.

John Locher, ČTK/AP

Člen ruského týmu napadl McGregora a zasáhl ho do obličeje. "To bylo odporné, je to neuvěřitelné zklamání," citival server news.com.au komentátora Joe Rogana. Měsíce nenávisti, které panovaly mezi oběma zápasníky, měly svoji dohru. Bohužel.

https://www.facebook.com/mmashorties1/videos/332975200602293/

Nurmagomedov má v roli profesionála na kontě nyní 27 vítězství, ještě neprohrál. McGregor 21 výher a 4 porážky. „Totální chaos, všechno ztraceno," okomentoval konec duelu komentátor UFC Jon Anik.

"Chabib super zápas, stašnej tlak a jasná výhra. To, co se dělo po zápase, by se stávat nemělo a nesmí. Bohužel to je jen dohra toho, jak se Conor chová před zápasem. A co vypouští z huby za ho..," napsal pár minut po duelu na facebook Pepa Gorila Král, bývalý český přední bojovník MMA.

Výsledek zápasu byl vyhlášen v prázdném otkagonu. Tato ostuda bude mít určitě své pokračování.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/bojove-sporty/clanek/1029199-nurmagomedov-uskrtil-mcgregora-hned-po-zapase-vznikl-chaos-a-bitky.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nurmagomedov uškrtil McGregora. Hned po zápase vznikl chaos a bitky"

Post a Comment

Powered by Blogger.