Search

FOTBAL ON-LINE: Plzeň srovnala! Baník prohrál derby

Reprezentační pauza se blíží, nedělní program 15. kola fotbalové Fortuna ligy nabízí pět zápasů. Opava nejprve vyhrála derby s Baníkem 2:1. V 15:00 jsou na pořadu duely Plzeň - Příbram, Jablonec - Bohemians a Teplice - Olomouc. Od 17:00 pak Slavia v přímém přenosu O2 TV Sport hostí Zlín. Všechna ligová utkání můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Petr Sznapka, ČTK

Derby Opavy s Banikem vždy provází vyhrocená atmosféra v hledišti. Oba kluby se v nejvyšší soutěži utkávají po 13 letech, Ostrava v Opavě v soutěžním utkání neprohrála od listopadu 1996.

Plzeň ve středečním zápase Ligy mistrů doma s Realem Madrid utrpěla debakl 0:5. Zapomenout na něj chce v duelu s Příbramí, s níž vyhrála posledních 5 vzájemných duelů, v nichž dala 17 gólů.

Jablonec po porážce v Astaně a dlouhém cestování hostí Bohemians. Radův tým již 6 kol neprohrál (pět výher, jedna remíza).

Teplice prohrály poslední tři zápasy s Olomoucí a v nich daly jen jednu branku. Doma získaly jen 6 z celkových 15 bodů.

Sešívaní se remízou s Kodaní přiblížili k postupu v Evropské lize. Na Zlín si však musejí dát pozor, Slavia vyhrála jediný z posledních čtyř vzájemných ligových zápasů.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/1040361-fotbal-on-line-plzen-srovnala-banik-prohral-derby.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Plzeň srovnala! Baník prohrál derby"

Post a Comment

Powered by Blogger.