Search

FOTBAL ON-LINE: Urve Jablonec první výhru v EL? Slavia může nakročit k postupu

V opačných pozicích vstupují fotbalisté Jablonce a Slavie do čtvrtých zápasů základní skupiny Evropské ligy. Zatímco Severočeši se na půdě Astany pokusí vybojovat první vítězství (stav 1:1), Pražané si mohou v případě zisku tří bodů nad Kodaní výrazně přiblížit postupu do vyřazovací fáze. Duel Astana - Jablonec začal už v 16:50 a živě ho vysílá Nova Sport 1, utkání sešívaných má úvodní hvizd naplánovaný na 21 hodin a přímý přenos můžete sledovat na ČT sport. Obě střetnutí v podrobných on-line reportážích naleznete na Sport.cz.

Radek Petrášek, ČTK

Jablonec při své premiéře ve skupině pohárů nejprve prohrál gólem v poslední minutě v Rennes 1:2 a pak si připsal domácí remízy 2:2 s Dynamem Kyjev a 1:1 s Astanou. V odvetě už by potřeboval naplno bodovat, případná porážka by postupové vyhlídky hodně vzdálila.

Trenéru Petru Radovi budou chybět zranění záložníci Lukáš Masopust s Rafaelem Acostou. Do hry by se tak mohl dostat Ukrajinec Eduard Sobol, který v dresu Slavie zažil oba loňské zápasy s Astanou.

Slavia bojuje s marodkou

Kodani se ale v pohárech venku daří. V pěti utkáních na hřištích soupeřů v této sezoně Evropské ligy neprohrála a zaznamenala tam i jedinou výhru ve skupině (v Bordeaux 2:1). Dánský tým, kterému i v odvetě se Slavií bude chybět kvůli dlouhodobému zranění bývalý obránce červenobílých Michael Lüftner, tak boj o postup nevzdává.

Slávisté stále zápolí s rozsáhlou marodkou, na kterou do konce sezony přibyl se zraněním kolena útočník Stanislav Tecl. Z nedělního derby se Spartou si odnesli zdravotní problémy obránci Vladimír Coufal s Ondřejem Kúdelou i záložník Josef Hušbauer a nad jejich startem visí otazník.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/1039489-fotbal-on-line-urve-jablonec-prvni-vyhru-v-el-slavia-muze-nakrocit-k-postupu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Urve Jablonec první výhru v EL? Slavia může nakročit k postupu"

Post a Comment

Powered by Blogger.