Search

Italské choutky majitele Sparty. Dělá si zálusk na slavný klub

Vlastimil Vacek, Právo

AS Řím chce vybudovat moderní stadion, projekt sice neustále něco brzdí, jenže Američan věří, že vše klapne. Dobře si uvědomuje, že by nový stánek znamenal pořádný nárůst hodnoty klubu a částka při případném prodeji by byla daleko vyšší, než by v tuhle chvíli mohl od kohokoliv dostat. Nevidí žádný důvod, aby klub, kde hraje i český útočník Patrik Schick, nyní prodával. Takže to vypadá, že se bude muset Křetínský poohlédnout jinde.

A to, že nemusí být všem dnům konec, potvrdila i nedávno zveřejněná zpráva konkurenčního listu La Repubblica. Podle ní by se vlastník energetické skupiny EPH rád stal majitelem AC Milán. Za ten nabízel 600 milionů eur, i tady ale dostal košem.

S italským fotbalem pojí majitele Sparty i nešťastné angažování kouče Stramaccioniho, který letenský klub nedokázal dostat na požadovanou úroveň a z Letné se předčasně pakoval.

Jméno Daniela Křetínského padalo i v souvislosti s možnou koupí londýnské Chelsea, kterou vlastní ruský boháč Abramovič. Více se ale skloňovalo jméno nejbohatšího Čecha Petra Kellnera, jenž má lóži hned vedle současného majitele.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/serie-a/clanek/1038370-italske-choutky-majitele-sparty-dela-si-zalusk-na-slavny-klub.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Italské choutky majitele Sparty. Dělá si zálusk na slavný klub"

Post a Comment

Powered by Blogger.