Search

Plzeň - Real Madrid 0:4, demolice, po odvážném úvodu domácí nestíhají

Dvacet minut to byla nadějná partie. S nimi se dá hrát, muselo napadnout leckoho, kdo zápas sledoval.

Plzeňští byli odvážní, chytří, šikovní. Po zisku míče nespekulovali, okamžitě vyrazili dopředu a snadno se dostávali na dostřel.

Nebáli se kombinovat už od brankáře. Fanoušci vděčně bouřili při každém úspěšném zákroku.

Hosté ležérní, ledabylá hra krátkých přihrávek od ničeho k ničemu.

ONLINE: Viktoria Plzeň - Real Madrid

Utkání sledujeme minutu po minutě

Když domácí dostali po osmi minutách možnost prvního rohového kopu, rozehráli ho nakrátko. Na své levé straně dokázali soupeře vykombinovat, že Hrošovský vyplul za obranu a jeho ostrá centr od brankové čáry si Nacho srazil na břevno.

Nebo vzápětí další útok. Sergio Ramos mával rukou nad hlavou a chtěl odpískat ofsajd, ale sudí Chorého pustili do úniku, po kterém Procházka střílel kousek vedle.

Vzadu neměli potíže, veškeré útoky s přehledem zastavovali, hosté vypadali bezradně.

Všechno však změnila akce Benzemy. Francouzský útočník si na levé straně pohrál se třemi protihráči. Naznačil, udělal kličku, naznačil znovu střelu, zasekávačka, tři rychlé kroky a pod padajícím Hruškou skóroval.

A za tři minuty další gól. Zbytečný, ze standardky. Jak je možné, že Casemiro hlavičkuje sám z malého vápna? Pro Plzeň škoda, že německý sudí Aytekin nepozdržel navázání hry, chystal se totiž písknout a domluvit dvojicím, které se ve vápně pošťuchovaly.

Hosté se dostali do pohody. Jestli si do té doby nebyli jistí, po dvou gólech sebevědomí nabrali. Zneklidnit je mohla parádní akce domácích po půlhodině, kdy Čermák nabíjel do šance Řezníkovi, který však o krok míč přeběhl.

Do půle padly ještě další dva góly. A tak snadné to pro Real bylo. Po rozehrané standardce Bale špatně bráněný Limberským vrátil přetažený centr na malé vápno a Benzema jen lehce trknul do míče.

Čtvrtý gól padl po dalším přetaženém centru, na zadní tyči osamocený Bale se krásně položil do míče a z voleje trefil přesně.

Real Madrid, vítěz posledních tří ročníků Champions League, dorazil do Plzně bez tří stabilních obránců Marcela, Varaneho a Carvajala, ale jinak se všemi oporami. Do základní sestavy nenasadil kouč Solari například Modriče či Isca.

Let's block ads! (Why?)

https://fotbal.idnes.cz/viktoria-plzen-real-madrid-liga-mistru-champions-league-zapas-stoleti-1zd-/fot_pohary.aspx?c=A181107_162045_fot_pohary_min

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Plzeň - Real Madrid 0:4, demolice, po odvážném úvodu domácí nestíhají"

Post a Comment

Powered by Blogger.