Search

FOTBAL ON-LINE: Co s tím? Je to drsný nářez! Asi nikdo by nechtěl být v kůži Plzeňanů

David W Cerny, Reuters

Jeden z nejslavnějších klubů světa do Plzně přijel s novým trenérem Santiagem Solarim. Krize Bílého baletu na konci října vyvrcholila ligovým debaklem 1:5 od úhlavního rivala Barcelony, po němž byl odvolán trenér Julen Lopetegui. Vítěze posledních tří ročníků Ligy mistrů dočasně převzal argentinský kouč rezervního týmu Solari a s Realem vyhrál oba soutěžní duely - v poháru s třetiligovou Melillou (4:0) a ve španělské lize s Valladolidem (2:0).

https://www.facebook.com/fcviktoria.cz/posts/10156777620623664

https://www.facebook.com/fcviktoria.cz/posts/10156777312143664

Plzeňští nastupují s útočníkem Tomášem Chorým, kterého čeká premiéra v elitní soutěži. V základní sestavě "Bílého baletu" překvapivě chybí záložník Luka Modrič, který začne na lavičce.

https://www.facebook.com/fcviktoria.cz/posts/10156777526958664

Chorý na hrotu nahradí Michaela Krmenčíka, který si poranil vazy v koleně a bude zřejmě chybět až do konce sezony. Třiadvacetiletý Chorý v této sezoně vstřelil pět soutěžních gólů, všechny v domácím poháru MOL Cupu.

Oproti zápasu v Madridu, kde Plzeň před dvěma týdny prohrála 1:2, udělal trenér Pavel Vrba ještě jednu změnu. Jan Kopic na kraji zálohy nastoupí místo Milana Petržely.

Modriče ve středu pole nahradí Dani Ceballos. Kouč Realu Santiago Solari udělal změnu i v brance, kde Thibaut Courtois nahradil poprvé v tomto ročníku LM Keylora Navase.

Základní sestavy - Plzeň: Hruška - Řezník, Hejda, Hubník, Limberský - Procházka, Hrošovský - Havel, Čermák, Kopic - Chorý. Real: Courtois - Odriozola, Ramos, Nacho, Reguilón - Kroos, Casemiro, Ceballos - Vázquez, Benzema, Bale.

Plzeň uzavírá skupinu G s jedním bodem a po utkání může ztratit i teoretickou šanci na postup do jarní fáze milionářské soutěže, pokud Realu jakkoli podlehne, protože AS Řím porazil v Moskvě CSKA. Madridský favorit je se šesti body v tabulce druhý o skóre za AS, moskevský celek má čtyři body.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/1039233-fotbal-on-line-co-s-tim-je-to-drsny-narez-asi-nikdo-by-nechtel-byt-v-kuzi-plzenanu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Co s tím? Je to drsný nářez! Asi nikdo by nechtěl být v kůži Plzeňanů"

Post a Comment

Powered by Blogger.