Search

Plzeň rychle našla náhradu za Krmenčíka. Beauguel se vyfotil s dresem Viktorie!

Reprezentant Michael Krmenčík bude kvůli zranění dlouho mimo hru. Fotbalová Plzeň si ovšem rychle našla náhradu. Posilou Viktorie se podle zákulisních zpráv v zimě stane francouzský útočník Jean-David Beauguel ze Zlína. Klub zatím informací nepotvrdil, nicméně autor osmi podzimních gólů se na stadionu v Plzni nechal vyfotit s dresem Viktorie, což je výmluvné. S českým mistrem již údajně podepsal smlouvu.

Vlastimil Vacek, Právo

Ševci mají smůlu. Beauguelovi končí k 31. prosinci smlouva a k jednání o jejím prodloužení se už nedostanou. Podle zákulisních informací se francouzský kanonýr již v pondělí upsal mistrovské Viktorii.

Jean-David Beauguel sice svou fotku s plzeňským dresem z instagramu smazal, snímek ale koluje po sociálních sítích dál.

Plzni nastal velký problém ve chvíli, kdy se jí zranil kanonýr Michael Krmenčík. Pětadvacetiletý český reprezentant musí s přetrženým zkříženým vazem v levém koleni na operaci a kvůli vážnému zranění si pravděpodobně v této sezoně už nezahraje.

Šestadvacetiletý Beauguel působí v české lize od roku 2014. Nejprve prošel Duklou a v lednu 2017 se upsal na dva roky Zlínu. Smlouva mu na konci roku končí, od ledna se tak mohl Plzni upsat jako volný hráč.

Odchovanec Toulouse hrával také v Tunisku a v nizozemském Waalwijku. V české nejvyšší soutěži dosud odehrál 93 zápasů a vstřelil 22 branek. Z toho osm gólů ve čtrnácti zápasech dal na podzim a je tak po Nikolaji Komličenkovi druhým nejlepším střelcem ligy.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/1038803-plzen-rychle-nasla-nahradu-za-krmencika-beauguel-se-vyfotil-s-dresem-viktorie.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Plzeň rychle našla náhradu za Krmenčíka. Beauguel se vyfotil s dresem Viktorie!"

Post a Comment

Powered by Blogger.