Search

Slavia - Kodaň 0:0 po půli, domácí jsou aktivnější, ale šance nemají

Podobně jako před čtrnácti dny v Dánsku je to urputná bitva. Souboje, skluzy, tvrdé střety, málo šancí. Vlastně žádné, nepočítáme-li pokusy domácího ostřelovače Stocha.

Během prvního poločasu zkoušel štěstí třikrát, nejnebezpečnější byla rána z 11. minuty. Za šestnáctkou napřáhl z kroku a protáhl gólmana Andersena, který v průběhu první půle musel řešit ještě tečovanou ránu Frydrycha. Jeho protějšek Kolář, gólman Slavie, žádnou práci neměl. 

ONLINE: Slavia - Kodaň

Utkání sledujeme minutu po minutě.

Slávisté jsou aktivnější. Častěji drží míč, kombinují, ale plno nadějných akcí zkazili nepřesnostmi na útočné třetině hřiště. S přibývajícím časem se zlepšují, před přestávkou měli sérii rohových kopů, ale urostlí obránci Kodaně je při centrovaných balonech uskákakli.

Domácí nastoupili bez Kúdely a Coufala, již se zranili v derby. Stoprocentně fit není ani Hušbauer, byť usedl mezi náhradníky.

Pokud Slavia dánského soupeře porazí, ve zbylých dvou zápasech skupiny v Bordeaux a s Petrohradem by jí k jistotě postupu stačil zisk jediného bodu. Jaro v pohárech zažila naposledy v roce 2008, tenkrát vypadla s Tottenhamem.

Let's block ads! (Why?)

https://fotbal.idnes.cz/slavia-kodan-evropska-liga-zpravodajstvi-fg1-/fot_pohary.aspx?c=A181108_130946_fot_pohary_jic

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Slavia - Kodaň 0:0 po půli, domácí jsou aktivnější, ale šance nemají"

Post a Comment

Powered by Blogger.