Search

BIATLON ON-LINE: Muži jedou naposled v Novém Městě, Krčmář i přes smolný moment jede skvělý závod - Sport.cz

Vlastimil Vacek, Právo

Poslední mužský závod z letošní zastávky Světového poháru v Novém Městě na Moravě odstartoval ve skvělé atmosféře díky hlasité podpoře domácích příznivců.

Michal Krčmář si s první střelbou dal na čas, pátou ránu musel dobíjet ručně, ale nakonec dokázal trefit všechny terče a ze střelnice vyjel jedenáctý s devatenáctisekundovou ztrátou. Ondřej Moravec musel na dvě trestná kola, s 58vteřinovou ztrátou tak spadl na konec třetí desítky. Dvakrát minut také Martin Fourcade.

Na druhou zastávku dorazili na čele norští bratři Böové, kteří zastříleli bez chyb a mohli dál pokračovat společně. Michal Krčmář také zvládl svou ležku bez zaváhání a posunul se na deváté místo. Záhy však přišel o hůlku, což jej výrazně zpomalilo. Jeho ztráta narostla zhruba na 45 sekund.

Až na třetí položce se Tarjei Bö nedokázal udržet vedle bezchybného bratra. Krčmář zastřílel opět čistě a posunul se už na sedmou pozici. Všechny terče trefil také Ondřej Moravec, jenž poskočil na 12. příčku.

Johannes Thingnes Bö dojel na poslední střelbu s obrovským náskokem úplně osamocen. I tentokrát pálil pěktrát do terce a vydal se za třetím vítězstvím v Novém Městě. Na druhé pozici s odstupem 50 sekund vyjel Rus Garaničev, třetí s mankem 56 vteřin pokračoval Fillon Maillet.

Michal Krčmář jednou minul, přesto si udržel sedmou pozici, hned za ním pokračoval Ondřej Moravec, který se při poslední střelbě nemýlil.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/biatlon/clanek/1054547-biatlon-on-line-muzi-jedou-naposled-v-novem-meste-krcmar-i-pres-smolny-moment-jede-skvely-zavod.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ON-LINE: Muži jedou naposled v Novém Městě, Krčmář i přes smolný moment jede skvělý závod - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.