Search

Hertl s Neuvirthem předvedli skvělé výkony, Nosek pobavil kuriózní trefou - Sport.cz

Tomáš Hertl skóroval hned dvakrát v duelu jeho Žraloků s Arizonou. Byli to však Kojoti, kdo se nakonec mohl radovat z vítězství po nájezdech. Hertl nejprve ve třetí třetině předvedl parádní individuální akci, kdy se prosmýkl podél pravého mantinelu, vzápětí se v mžiku přesunul doprostřed a ranou zápěstím překonal Kuempera v bráně hostů. Na 3:3 pak slávistický odchovanec vyrovnával po hbitém obkroužení brány. Za svůj výkon byl vyhlášen druhou hvězdou střetnutí.

Obránce Filip Hronek vstřelil svůj druhý gól v NHL. Český obránce vystihl chybnou přihrávku Gardinera, který zpoza vlastní brány nešikovně poslal kotouč mezi kruhy, odkud následně český bek prostřelil gólmana Sparkse. Toronto přesto vyhrálo 5:4, když rozhodující gól zaznamenal v prodloužení Kasperi Kapanen.

Tomáš Nosek se také dočkal branky. Svůj čtvrtý zásah v sezoně si ovšem připsal dost kuriózním způsobem, když se v souboji s Oscarem Fantenbergem oba snažili trefit kotouč plachtící vzduchem, načež se puk po odrazech od obou holí vydal za záda zaskočeného gólmana Cala Petersena.

Michal Neuvirth se potřetí v sezoně dostal do branky Flyers a 32 zákroky dovedl svůj tým k výhře 3:2 po nájezdech. V závěrečném rozstřelu navíc neinkasoval ani jednou ze čtyř pokusů. Za odměnu pak byl vyhlášen mužem zápasu.

39 zákroků Sergeje Bobrovského přineslo Columbusu vítězství 3:0 nad New Jersey. Sebastian Aho a Teuvo Teräväinen přispěli čtyřmi body (oba 2+2) k výhře Caroliny 5:3 nad Bostonem, v jehož dresu se naopak neprosadili Davidové Krejčí s Pastrňákem. Za Hurikány chytal Petr Mrázek, jenž pochytal 27 střel.

Jayce Hawryluk vstřelil své první dvě branky v NHL a se svými Pantery zdolal Chicago 5:3. Za poražené nastoupil David Kämpf.

Dallas podlehl New Yorku Islanders 1:3, v sestavě Hvězd nechyběli Radek Faksa, Roman Polák a Martin Hanzal.

Výsledky NHL
New Jersey - Columbus 0:3,
Carolina - Boston 5:3,
Chicago - Florida 3:6,
Dallas - NY Islanders 1:3,
Toronto - Detroit 5:4 v prodl.,
Vegas - Los Angeles 3:4 v prodl.,
San Jose - Arizona 3:4 po sam. nájezdech,
NY Rangers - Philadelphia 2:3 po sam. nájezdech.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/hokej/nhl/clanek/1054726-hertl-s-neuvirthem-predvedli-skvele-vykony-nosek-pobavil-kuriozni-trefou.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Hertl s Neuvirthem předvedli skvělé výkony, Nosek pobavil kuriózní trefou - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.