Search

Plíšková začala sezonu vybojovanou výhrou nad Putincevovou, může narazit na Češku - Aktuálně.cz

Karolína Plíšková zahájila novou tenisovou sezonu vydřeným vítězstvím. V Brisbane porazila v 1. kole po obratu Julii Putincevovou z Kazachstánu 4:6, 6:3, 6:4. Její další soupeřkou může být krajanka Marie Bouzková, která po úspěšné kvalifikaci bude hrát dnes o postup s domácí Samanthou Stosurovou.

Pátá nasazená Plíšková začala v Brisbane stejně jako předloni, kdy rovněž na úvod vyřadila Putincevovou a nakonec turnaj vyhrála. Zatímco tehdy s ní ztratila jen čtyři gamy, tentokrát se na vítězství nad 44. hráčkou světa nadřela.

Vyrovnaný první set prohrála poté, co v jeho závěru dvakrát ztratila podání. Na úvod druhé sady přišla světová osmička o svůj servis po velkém boji potřetí za sebou, ale v šesté hře ztrátu dohnala a při další příležitosti prolomila soupeřce podání znovu. Třetí sadu zahájila Plíšková brejkem, který byl nakonec rozhodující. Putincevovou porazila potřetí za sebou.

Ženy (dotace 1 000 000 dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:

Karolína Plíšková (5-ČR) - Putincevová (Kaz.) 4:6, 6:3, 6:4, Birrellová (Austr.) - Kasatkinová (7-Rus.) 5:7, 6:4, 7:6 (7:3), Curenková (Ukr.) - Buzarnescuová (Rum.) 6:0, 6:2, Aiavaová (Austr.) - Mladenovicová (Fr.) 6:3, 7:6 (7:2), Vekičová (Chorv.) - Rybáriková (SR) 6:1, 6:2.

Let's block ads! (Why?)

https://sport.aktualne.cz/tenis/pliskova-zacala-sezonu-vybojovanou-vyhrou-nad-putincevovou-m/r~eb0c68060ccf11e9a09cac1f6b220ee8/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Plíšková začala sezonu vybojovanou výhrou nad Putincevovou, může narazit na Češku - Aktuálně.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.