Search

FOTBAL ON-LINE: Plzeň dostává v Záhřebu druhý gól, postupová šance se tenčí - Sport.cz

Fotbalisté Slavie a Plzně se dnes v odvetných zápasech na hřištích soupeřů pokusí vybojovat postup do osmifinále Evropské ligy. Viktoria hraje od 18:55 v Záhřebu (stav zatím 2:0), přímý přenos vysílá Nova Sport 2. Sešívaní hrají od 21:00 v Genku, přímý přenos vysílá ČT sport. Obě utkání můžete sledovat v on-line reportážích na Sport.cz.

Davor Kovacevic, Reuters

Mistrovská Viktoria má na hřišti Dinama Záhřeb k dobru jednobrankový náskok z domácího zápasu po vítězství 2:1. Pražané před týdnem hráli s Genkem doma bez gólů.

Západočeši mají šanci postoupit do osmifinále Evropské ligy počtvrté v historii. Do Záhřebu odcestovali povzbuzeni vítězstvím 2:0 nad Slavií v nedělním šlágru domácí soutěže, musejí se však obejít bez kapitána a stopera Romana Hubníka, jenž si odpyká trest za třetí žlutou kartu v soutěži. Na jeho postu vedle Luďka Pernici nakonec nestoupí David Limberský.

Slávisté mohou do pohárového osmifinále proniknout poprvé po 16 letech. V Belgii k tomu potřebují v souboji lídrů svých ligových soutěží neprohrát a vstřelit gól, případně uhrát výsledek 0:0 a uspět na penalty.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/evropska-liga/clanek/1075130-fotbal-on-line-plzen-dostava-v-zahrebu-druhy-gol-postupova-sance-se-tenci.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ON-LINE: Plzeň dostává v Záhřebu druhý gól, postupová šance se tenčí - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.