Search

ONLINE: Vítkovice znemožnily Chomutov, Sparta a Kometa doma nestačí - iDNES.cz

46. kolo extraligy ONLINE

Důležité bude rovněž střetnutí devátého Zlína s Plzní, které se ale bude dohrávat až ve středu.

Přidá Kometa třetí výhru v řadě, nebo se bude Hradec radovat z čtyřzápasové šňůry vítězství? To ukáže souboj třetího s pátým celkem tabulky. Naopak nelichotivou sérii šesti porážek chtějí utnout Karlovy Vary, které čeká těžký duel na ledě lídra z Liberce.

Sparta se s Olomoucí střetla v této sezoně třikrát a z výhry se pokaždé radoval hostující tým. Pokud Pražané proti Hanákům nevylepší mizernou domácí bilanci, stane se tak i tentokrát.

Litvínov - Třinec 0:5

Oceláři rychle zahodili závaží v podobě porážek z posledních tří utkání. Po úvodní oťukávané nasázeli hosté tři góly během dvou minut, když se po sobě prosadili Raška, Růžička a Gernát. Opařená Verva se nestačila otáčet a když zkraje druhého dějství zvýšil už na 4:0 Svačina, mazal domácí gólman Janus na střídačku.

Náhradník Petrásek sice ve zbytku utkání inkasoval „jen“ jednou (po druhé trefě Růžičky), jeho spoluhráči ale nedokázali ukrojit nic z pohodlného třineckého náskoku. A pokud už byl Litvínov náhodou blízko gólu, zasáhl pozorný brankář Hrubec, který si připsal páté čisté konto sezony. Oceláři ukončili sérii proher a přiblížili se třetí Plzni, která má však zápas k dobru.

Tipsport extraliga 2018/2019
46. kolo 19. 2. 2019 17:20
zápas skončil v normální hrací době
Góly:

Rozhodčí: Vladimír Pešina, Tomáš Horák - Josef Špůr, Jiří Ganger Vyloučení: 3:4. Využití: 0:0. V oslabení: 0:0. Zásahy brankářů: 22:27. Počet diváků: 3167

Přejít na on-line reportáž

Vítkovice - Chomutov 9:1

V případě Vítkovic to byl ještě raketovější nástup než v podání rivalů z Třince. Neuplynuly ani čtyři minuty hry a domácí vedli už 3:0, když se z gólu radoval Lev a dvakrát Szturc a rošáda v chomutovském brankovišti poslala na Petersovo místo Pavláta. Vítkovický brankostroj ale ne a ne utichnout.

Přestože poměr střel nevypovídal o výrazném útlumu Chomutova, skóre narůstalo v čím dál větší neprospěch týmu trenéra Růžičky. S většími příležitostmi si domácí Dolejš poradil a když už inkasoval, bylo to v závěru za zcela rozhodnutého stavu. Szturc si po sedmi letech připsal hattrick a Vítkovice ukončily čtyřzápasovou šňůru proher.

Tipsport extraliga 2018/2019
46. kolo 19. 2. 2019 17:30
zápas skončil v normální hrací době

Rozhodčí: Robin Šír, Adam Kika - Vít Lederer, Ondřej Polák Vyloučení: 3:4. Využití: 1:0. V oslabení: 1:0. Zásahy brankářů: 27:27. Počet diváků: 3723

Přejít na on-line reportáž

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/extraliga-souhrn-online-46-kolo-hokej.A190219_141606_hokej_zele

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Vítkovice znemožnily Chomutov, Sparta a Kometa doma nestačí - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.