Search

Rozhodčí odvolal gól Bohemians a Slavia místo toho kopala penaltu, nakonec pohodlně zvítězila - ČT sport

Bohemians Praha 1905 - Slavia Praha 0:3 (0:2)

Branky: 26. Souček z pen., 45.+3 Škoda, 78. Hušbauer. Rozhodčí: Královec - Nádvorník, Hájek - Zelinka (video). ŽK: Krch, Vacek - Škoda, Hušbauer. Diváci: 4959.

Bohemians: Fryšták - Dostál, Hůlka, Krch - F. Hašek (71. Marhún), Ljovin, Vacek, Bartek - Reiter (75. Záviška), Puškáč (75. Vodháněl), Vaníček. Trenér: M. Hašek.

Slavia: Kolář - Coufal, Ngadeu, Deli, Bořil - Souček, Král (82. Traoré) - Masopust (65. Zmrhal), Hušbauer, Stoch - Škoda (76. Olayinka). Trenér: Trpišovský.

Martin Hašek (trenér Bohemians): "Chtěli jsme vyztužit zadek, hráli jsme v defenzivě v rozestavení 5-4-1, což nám přineslo úspěch ve Zlíně. Strategie byla, aby se hráči Slavie nedostávali do situací, v kterých jsou silní. Věděli jsme, že my brejků asi nebudeme mít kdoví kolik, ale počítali jsme, že čtyři pět jich bude nebezpečných. Neříkám, že to fotbal posouvá dál, ale v naší situaci nám to mohlo přinést s větší pravděpodobností úspěch. Ve finále to vedlo přesně k tomu, co jsme plánovali. Podařilo se nám rozehrát brejk, z toho jsme skórovali. Šli jsme do vedení 1:0, fantazie, podle plánu. Zápas dostal nový náboj až do momentu, kdy do toho vstoupil VAR (video). Rozhodčí se rozhodli, že odpískají pokutový kop. To nebylo, že jsme mohli vést, my jsme vedli. Prožili jsme si radost, emoci a najednou jsme prohrávali. To je strašně moc velká negativní síla pro nás a my jsme si s ní nedokázali poradit. Cítil jsem z hráčů velkou frustraci, po zbytek zápasu jim zůstal písek v puse. Ve 45. minutě jsme dostali gól z nevinné akce a v momentě, kdy jsme šli do poločasu za stavu 0:2, mohl divák v podstatě odcházet. Utkání ztratilo náboj, jen se dohrávalo. VAR do toho možná vstoupil podle toho, jak je to nastavené, možná že to posoudili přesně podle metodiky. Ale za mě je to destrukce fotbalu, v tomhle případě destrukce Bohemky. Jako na potvoru všechna rozhodnutí VAR jsou proti nám."

Jindřich Trpišovský (trenér Slavie): "Troufnu si říct, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Ve všech parametrech zápasu jsme hráli výborně. Jen škoda, že jsme v prvním poločase nepřidali více branek, do desáté minuty jsme měli tři dobré příležitosti. Co se týče držení míče, kombinační hry, důrazu v přistupování k protihráčům, odvahy v kombinační hře, která tu nikdy není jednoduchá, tak po dlouhé době musím říct, že mužstvo zahrálo opravdu skvěle. Ten zákrok jsem viděl už v reálu. Takže jsem si říkal, už jak ta akce probíhala, že se k tomu budou vracet. Samozřejmě jsem nevěděl, že z toho padne gól. Ten zákrok byl viditelný od střídaček, jak jsme je měli na té polovině blíž k brance. Samozřejmě nikdy nevíte, jaké záběry budou k dispozici, jak to vyhodnotí. Ale já byl klidný, že to takhle musí dopadnout, protože faul byl jasný. Dlouho jsem si říkal, že až se to stane, doufám, že ne nám. Viděl jsem to v nizozemské, ve španělské lize. Musí to být šílená rána. Už to, že dáte gól, a pak ho neuznají, je rána. A pak takováhle situace, kdy z euforie, že dáte branku, najednou prohráváte 0:1. Samozřejmě chápu emoce domácích. U nás by to bylo podobné."

Let's block ads! (Why?)

https://www.ceskatelevize.cz/sport/fotbal/1-liga/388993-rozhodci-odvolal-gol-bohemians-a-slavia-misto-toho-kopala-penaltu-nakonec-pohodlne-zvitezila/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Rozhodčí odvolal gól Bohemians a Slavia místo toho kopala penaltu, nakonec pohodlně zvítězila - ČT sport"

Post a Comment

Powered by Blogger.