Search

FOTBAL ONLINE: Jde o semifinále! Neuvěřitelná přestřelka na Manchesteru City, padlo už pět gólů - Sport.cz

Kdo zaplní dvě volná místa v semifinále fotbalové Ligy mistrů? Dnes večer bude jasno. Manchester City se doma v odvetném čtvrtfinále pokusí proti Tottenhamu smazat ztrátu 0:1 (stav je zatím bezbrankový). Loňský finalista Liverpool bude v Portu hájit náskok 2:0 (průběžný stav je 0:1). Oba zápasy začnou v 21:00, vysílá O2 TV Sport a sledovat je můžete v podrobných online reportážích na Sport.cz.

Jon Super, ČTK/AP

Tottenham se musí obejít bez kapitána Harryho Kanea, který v prvním utkání proti Citizens utrpěl zranění kotníku, kvůli němuž možná bude mimo hru do konce sezony. O výhře londýnského klubu v úvodním souboji rozhodl v 78. minutě Son Hung-min. Kohouti v semifinále Ligy mistrů ještě nebyli. V případě postupu vyzvou Ajax.

Liverpool a Porto budou hrát o možnost nastoupit v semifinále proti Barceloně. Portugalský mistr bude spoléhat na domácí prostředí, kde v posledních 22 soutěžních utkáních prohrál jen jednou. Naposledy Porto postoupilo do semifinále Ligy mistrů v sezoně 2003/04, kdy nakonec soutěž ovládlo.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/fotbal/liga-mistru/clanek/1094789-fotbal-online-jde-o-semifinale-neuveritelna-prestrelka-na-manchesteru-city-padlo-uz-pet-golu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTBAL ONLINE: Jde o semifinále! Neuvěřitelná přestřelka na Manchesteru City, padlo už pět gólů - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.