Search

Zlín vede nad Sigmou, Boleslav dala už tři góly. Dukla hraje s Bohemians - iDNES.cz

Play off o Evropu se hraje systémem doma-venku, odvety jsou na programu v neděli 12. května. Vítězové dvojzápasů postoupí do finále, ve kterém se 1. června utkají o místo v kvalifikačním duelu proti čtvrtému, nebo pátému celku ze skupiny o titul.

Zlín do play off vstupuje s novým trenérem, Romana Pivarníka odvolaného po 30. kole nahradil asistent Jan Kameník.

Ve skupině o záchranu čeká posledního (momentálně Dukla) přímý sestup, další dva celky nastoupí v baráži proti druhému a třetímu týmu druhé ligy.

Dukla potřebuje zvítězit, pokud chce udržet alespoň šanci na baráž. Na předposlední Karvinou pět kol před koncem ztrácí devět bodů, zatímco od příček zajišťujících záchranu ji dělí třináct bodů.

Finále Fortuna ligy: los a termíny nadstavbové části fotbalové ligy

Bohemians 1905 skupinu vedou s náskokem tří bodů před barážovými pozicemi.

Skupina o titul odstartuje v sobotu zápasem třetí Sparty s pátou Ostravou, od osmi večer se poté vedoucí Slavia představí na hřišti šestého Liberce.

V neděli jsou na programu zbývající tři zápasy, nejprve ve skupině o záchranu (od 15.30), posléze se v elitní šestce střetne Plzeň s Jabloncem.

Finále Fortuna ligy

Souhrn výsledků, článků a online reportáží

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/fortuna-liga-nadstavba-1-kolo-rozcestnik-souhrn-zapasu-clanku-online.A190503_101213_fotbal_vp2

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Zlín vede nad Sigmou, Boleslav dala už tři góly. Dukla hraje s Bohemians - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.