Search

Dočkalovi zase operovali achillovku. Kdy se vrátí do hry, jasné není - iDNES.cz

Je to nečekaná, velká komplikace pro pražský celek. Na druhou stranu už ve středu sparťanský trenér Václav Jílek naznačil, že pro podzimní část soutěže s Dočkalem nepočítá.

„Podle posledních informací je nejblíž návratu Matěj Pulkrab, který má reálnou šanci vrátit se v závěru podzimu. U ostatních mám pocit, že na podzim k dispozici nebudou,“ uvedl kouč na adresu marodů.

Zkušený reprezentant Dočkal se zranil krátce po únorovém návratu z čínského týmu Che-nan Ťien-jie, v české lize stihl odehrát pouze tři zápasy. V květnu šel s bolavou achillovkou na první operaci a mimo hru měl být zhruba čtyři měsíce: čili teoreticky měl v průběhu podzimu opět vyběhnout na trávník.

Jenže kvůli přetrvávajícím potížím se Dočkal po konzultaci s lékaři rozhodl pro další zákrok.

Operace podle klubového webu proběhla bez problémů, termín Dočkalova návratu na trávník je zatím nejasný a je pravděpodobné, že třicetiletý záložník přijde také o zbývající část kvalifikace o postup na mistrovství Evropy.

Spartu před nedělním ligovým startem proti Slovácku trápí rozsáhlá marodka, kromě Dočkala nejsou trenéru Jílkovi k dispozici ani Václav Drchal, Václav Kadlec, Matěj Pulkrab a Filip Panák. Menší zranění brzdí Martina Frýdka, Uroše Radakoviče a Costu.

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/fotbal/prvni-liga/borek-dockal-fotbal-sparta-operace-achillova-slacha.A190711_125016_fotbal_tof

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Dočkalovi zase operovali achillovku. Kdy se vrátí do hry, jasné není - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.