Search

ONLINE: Sparta prohrává v Brně, Kladno zatím bez gólu. Třinec vyhrál - iDNES.cz

Třinec - Litvínov 3:2

Na konci druhé třetiny se zdálo, že Třinec jde na vlastním ledě pro pohodlné vítězství, když ve 38. minutě vedl 3:0. Jenže na teč Petra Vrány z první třetiny a góly Davida Kofroně a Matěje Stránského odpověděl Litvínov ve 40. minutě v signalizované výhodě brankou Pawla Zygmunta. V 52. minutě utkání zdramatizoval Lukáš Kašpar střelou k tyči. Víc ovšem Litvínov nakonec nedokázal, Třinec tak bere tři body.

ONLINE: Sledujte zápasy čtvrtého kola extraligy

Západočeši vévodí tabulce s plným ziskem a skóre 14:7, Olomouc sice také z žádného utkání ještě neodešla s prázdnou, ale už tři body poztrácela.

V Liberci se ukazují dosud neporažené týmy - třetí Bílí Tygři a čtvrtá Mladá Boleslav. Oba celky mají dvoubodovou ztrátu na vedoucí Energii a před nimi jsou ještě Vítkovice. Ostravané na ledě nováčka Kladna nastupují už do pátého zápasu a zatím pokaždé bodovali, byť zaznamenali už dvě porážky.

Stejně jako Rytíři bojuje o první body v sezoně i Zlín, který hraje v Plzni. 

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/hokej/extraliga/souhrny-hokejova-extraliga-4-kola-sparta-litvinov-brno-plzen-trinec-pardubice-mlada-boleslav-liberec.A190922_132204_hokej_rmp

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Sparta prohrává v Brně, Kladno zatím bez gólu. Třinec vyhrál - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.