Search

Expert na smlouvy. Přestupy Sparty bude řešit i advokát Hrdlička - iDNES.cz

Pro fotbalové fanoušky je neznámým člověkem, teď pod jeho rukama projdou smlouvy posil do největšího českého klubu.

„Spartu bude zastupovat při jednáních o hráčských přestupech. Bude garantem uzavírání transferových smluv s hráči, jejich agenty a kluby,“ oznámil klub na svém webu.

Hrdlička při vyjednáváních nahradí Adama Kotalíka. Ten k poslednímu listopadu opustí pozici místopředsedy představenstva a v následujících měsících bude svému nástupci předávat agendu.

„S Petrem Hrdličkou budeme společně pracovat zejména v oblasti významných transferů a hráčských smluv. Je to odborník na kontraktaci a vyjednávání, proto je mu tato odpovědnost svěřena,“ řekl generální ředitel klubu František Čupr.

Že si Sparta najme spolupracovníka při realizování přestupů, oznámil ředitel Čupr už před týdnem, kdy klub zveřejnil odchod Kotalíka. Nyní odhalila jeho jméno.

Spartu opouští symbol bídné éry. V čem pan Neúspěšný chyboval

„Vnímám možnost pracovat pro Spartu jako velkou výzvu a čest. Mojí hlavní motivací je možnost podílet se hned od začátku naší spolupráce na úspěších týmu, který tvoří přestupní politiku, a potažmo tím i na úspěších celého klubu,“ poznamenal Hrdlička.

„Mým hlavním úkolem je vytvářet komfort a servis pro sportovního ředitele. Postupně přebírám agendu a společně s Tomášem už pracujeme a připravujeme se na zimní transferové období.“

Sportovní ředitel Tomáš Rosický po odchodu Kotalíka převzal část jeho kompetencí. Bývalý vynikající záložník má na starosti především výběr posil, tvorbu kádru ligového áčka i dalších týmů v klubu.

Hrdlička vstoupí do procesu jednání ve chvíli, kdy se budou řešit formální smluvní náležitosti.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZmh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2ZvdGJhbC9wcnZuaS1saWdhL3NwYXJ0YS1wcmVzdHVweS1wZXRyLWhyZGxpY2thLWFkdm9rYXQuQTE5MTEyNV8xNDIxMjlfZm90YmFsX21pbtIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Expert na smlouvy. Přestupy Sparty bude řešit i advokát Hrdlička - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.