Search

Problém pro Ronalda! Sarri ho vyřadil z kádru pro ligové utkání proti Bergamu - Sport.cz

Válka pokračuje? Kouč Juventusu Turín Maurizio Sarri na dnešní tiskové konferenci potvrdil, že k sobotnímu zápasu Serie A proti Atalantě Bergamo s týmem neodcestuje největší hvězda kádru Cristiano Ronaldo. Ten se v minulých dvou střetnutích Staré dámy s italským koučem dostal do křížku kvůli předčasnému střídání. To, jestli portugalský reprezentant bude hrát úterní duel Ligy mistrů proti Atlétiku Madrid, se prý ještě uvidí.

Pedro Nunes, Reuters

Sarri stáhl hvězdného Ronalda ze hřiště v duelu Ligy mistrů proti Lokomotivu Moskva. Stejná situace se pak opakovala v utkání italské ligy proti AC Milán. Nasupený fotbalista tehdy uraženě opustil stadion ještě před závěrečným hvizdem. Trenérovi měl i nadávat. Teď zřejmě sklízí, co zasel.

Italský stratég mluvil diplomaticky o zdravotních problémech. Teď fotbalistu nenominoval k utkání Serie A proti Atalantě. Potvrdil to na předzápasové tiskové konferenci. „Cristiano se vrátil a necítí se úplně dobře. Na 99 % k zítřejšímu duelu nenastoupí. Ale uvidíme, jestli bude moc hrát později proti Atlétiku," sdělil novinářům Sarri.

Útočník odehrál za Portugalsko v minulém týdnu obě kvalifikační utkání o Euro 2020 proti Litvě a Lucembursku a vstřelil v nich čtyři branky. Ronaldo po nich promluvil k novinářům a vyjádřil se i k roztržce se Sarrim. „Každý ví, že nerad střídám, ale nehledejte v mých gestech nic zásadního. Nebyl jsem v poslední době úplně fit, a tak bylo logické, že mě trenér stáhl. Snažil jsem se pomoci Juventusu navzdory zranění, proto jsem nastoupil," vysvětlil Ronaldo.

Ronaldo v průšvihu! Měl sprostě nadávat Sarrimu. Nedvěd bude žádat vysvětlení

Italská média v minulém týdnu přišla s tvrzením, že klub bude po své hvězdě žádat omluvu. Čtyřiatřicetiletý Ronaldo se měl kvůli tomu po reprezentační pauze sejít se sportovním ředitelem Fabiem Paraticim a s viceprezidentem klubu Pavlem Nedvědem.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMihAFodHRwczovL3d3dy5zcG9ydC5jei9mb3RiYWwvc2VyaWUtYS9jbGFuZWsvMTE2NTQ3Ni1wcm9ibGVtLXByby1yb25hbGRhLXNhcnJpLWhvLXZ5cmFkaWwtei1rYWRydS1wcm8tbGlnb3ZlLXV0a2FuaS1wcm90aS1iZXJnYW11Lmh0bWzSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Problém pro Ronalda! Sarri ho vyřadil z kádru pro ligové utkání proti Bergamu - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.