Search

BIATLON ONLINE: Moravec na trati vytrvalostního závodu. Vylepší Češi umístění po sprintu? - Sport.cz

biatlon.cz

Ve startovní listině je 111 biatlonistů. S číslem 10 vyjede na trať Ondřej Moravec, o čtyři pozice za ním vyrazí Michal Krčmář. Číslo devětačtyřicet má Michal Šlesingr, jako čtyřiaosmdesátý odstartuje Adam Václavík, devadesátku má pátý český reprezentant Jakub Štvrtecký.

V neděli jeli biatlonisté první individuální závod sezony. Celkem čtyři Češi dosáhli na body. Na trati 10 km skončil na 16. místě Krčmář, o deset příček za ním byl Václavík, 36. pozici vyjel Šlesingr a 39. příčku Štvrtecký. Závod nevyšel Moravcovi, ten se zařadil až do osmé desítky.

Češi předvedli pomalou střelbu, ale patřili k nejpřesnějším. Krčmář se Šlesingrem byli mezi bezchybnou šesticí. Střelba nedopadla dobře pro Moravce, celkem minul při sprintu čtyřikrát. V neděli vyhrál obhájce křišťálového glóbu Johanen Thingnes Boe před starším bratrem Tarjeiem. Jak dopadne závod dnes?

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMijwFodHRwczovL3d3dy5zcG9ydC5jei9vc3RhdG5pL2JpYXRsb24vY2xhbmVrLzExNjkyOTctYmlhdGxvbi1vbmxpbmUtbW9yYXZlYy1uYS10cmF0aS12eXRydmFsb3N0bmloby16YXZvZHUtdnlsZXBzaS1jZXNpLXVtaXN0ZW5pLXBvLXNwcmludHUuaHRtbNIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ONLINE: Moravec na trati vytrvalostního závodu. Vylepší Češi umístění po sprintu? - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.