Search

ONLINE: Biatlonisté běží vytrvalostní závod. Jak si vedou Češi? - Sport iDNES.cz

Do dvacetikilometrového závodu startují muži v půlminutových intervalech. Podobně jako ve stíhacím závodu, i zde se střílí čtyřikrát, jen se položky střídají – nejprve vleže, poté vestoje, pak zase vleže a nakonec vestoje. Za netrefenou ránu se přičítá jedna trestná minuta.

Celkem se na trať vydá 111 biatlonistů. Jako první z českých reprezentantů vyběhne Ondřej Moravec se startovním číslem deset. Se čtrnáctkou bude následovat Michal Krčmář.

Další český zástupce půjde na řadu v polovině startovního pole, kdy se do „individuálu“ pustí Michal Šlesingr s číslem 49.

Vytrvalostní závod mužů na 20 kilometrů

Podrobná online reportáž

Ke konci se představí Adam Václavík s 84 a Jakub Štvrtecký s 90.

A s jakými čísly vyběhnou největší favorité?

PROGRAM: Přehled závodů biatlonové sezony 2019/2020

Vítěz sprintu Nor Johannes Bö s šestnáctkou, Francouz Martin Fourcade s dvacítkou, druhý muž předešlého závodu Tarjei Bö s třicítkou a Rus Alexander Loginov s číslem 31.

V minulém závodě byl z českých reprezentantů nejlepší Krčmář, který byl na šestnáctém místě. Na bodovaných příčkách skončili i 26. Václavík, 36. Šlesingr a 39. Štvrtecký.

Jak si povedou dnes, sledujte v podrobné online reportáži.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMioAFodHRwczovL3d3dy5pZG5lcy5jei9zcG9ydC9iaWF0bG9uL3N2ZXRvdnktcG9oYXItdi1iaWF0bG9udS1vc3RlcnN1bmQtdnl0cnZhbG9zdG5pLXphdm9kLW1pY2hhbC1rcmNtYXItbWljaGFsLXNsZXNpbmdyLW9uZHJlai1tb3JhdmVjLkExOTEyMDRfMTAyMjU2X2JpYXRsb25fZWx20gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Biatlonisté běží vytrvalostní závod. Jak si vedou Češi? - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.