Search

SUPER-G ONLINE: Česká obojživelnice Ledecká je zatím jednadvacátá - Sport.cz

Světový pohár v alpském lyžování pokračuje další zastávkou. Tentokrát se lyžařky přesunuly do Evropy. Dnešní super-G a zítřejší paralelní slalom žen hostí švýcarský Svatý Mořic. Ledecká v dnešním závodě chtěla vylepšit 30. místo ze super-G v Lake Louise. To se jí podařilo, ale s výsledkem spokojená být přiliš nemůže. V cíli zatím figuruje na 21. místě. Přímý přenos závodu můžete sledovat od 10 hodin na ČT Sport, nebo podrobnou online reportáž přímo na našem webu Sport.cz.

Frank Gunn, ČTK/AP

Proslulé zimní středisko na břehu jezera Moritzer See bude tento víkend hostit 2. kolo SP v alpském lyžování. Ester Ledecká minulý víkend skvěle zajela v Lake Louise sjezd, ve kterém nejdříve vybojovala senzační první triumf a poté k němu přidala těsné čtvrté místo. Super-G, ve kterém vybojovala na olympiádě v Pchjongčchangu zlatou medaili, se jí ovšem příliš nevydařil. Odnesla si z něj pouze bod za 30. místo.

O kousek jí uteklo její šťastné startovní číslo 26, do závodu se vydala jako pětadvacátá a toto číslo jí moc štěstí nepřineslo. V cíli zatím figuruje na 21. místě. V Kanadě super-G ovládla Němka Rebensburgová, vedoucí žena světového poháru Shiffrinová dojela desátá.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiemh0dHBzOi8vd3d3LnNwb3J0LmN6L29zdGF0bmkvbHl6b3ZhbmkvY2xhbmVrLzExNzI1ODItc3VwZXItZy1vbmxpbmUtY2Vza2Etb2JvanppdmVsbmljZS1sZWRlY2thLWplLXphdGltLWplZG5hZHZhY2F0YS5odG1s0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "SUPER-G ONLINE: Česká obojživelnice Ledecká je zatím jednadvacátá - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.