Search

Trest za facku v derby. Ostravský Jánoš si nezahraje tři zápasy - iDNES.cz

Jánoš si vysloužil červenou kartu v předehrávce minulého kola, ve 40. minutě domácího zápasu s Opavou (0:0).

Souček se pokoušel zastavit rozvíjející se útok Baníku, kousek za polovinou hřiště složil unikajícího Jánoše takřka ragbyovou skládkou. Jasný faul, který sudí Ondřej Berka okamžitě odpískal.

Jánoš ale neudržel nervy, vybouchl. Soupeři ještě v sedě nafackoval a Berka ho po poradě s videorozhodčím vyloučil. „Stáhnul jsem ho na zem a on se zbytečně ohnal. Ani nevím, čím mě trefil, jestli loktem nebo rukou, ale stoprocentně věděl, co dělá,“ popisoval incident Souček.

„Zbytečné vyloučení, nedisciplinovanost hráče,“ komentoval to po zápase na tiskové konferenci trenér Bohumil Páník.

Sedmadvacetiletého středního záložníka bude postrádat v pátek na Bohemians, pak ještě 14. prosince v posledním podzimním kole se Spartou. Jaro odstartuje Baník o třetím únorovém víkendu na hřišti Slovácka.

Sparta dostala pokutu 50 tisíc korun za fanoušky, kteří v domácím utkání s Českými Budějovicemi používali pyrotechniku. Slavia za obdobné nesportovní chování svých příznivců v Olomouci zaplatí 25 tisíc korun.

Disciplinárka udělila druholigovému Brnu trest 70 tisíc korun za to, že fanoušci Zbrojovky v Pardubicích vedle používání pyrotechniky po zápase vnikli na hrací plochu. Východočeši za porušení povinností pořádajícího klubu zaplatí 40 tisíc korun.

Po čtvrté žluté kartě v ligové sezoně dostali automatický trest na jeden duel příbramský Soufiane Dramé, Adnan Džafič ze Zlína, slávista Josef Hušbauer, karvinský Gigli Ndefe a Tomáš Smola z Ostravy.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMigQFodHRwczovL3d3dy5pZG5lcy5jei9mb3RiYWwvcHJ2bmktbGlnYS9mb3J0dW5hLWxpZ2EtZGlzY2lwbGluYXJuaS1rb21pc2UtYmFuaWstb3N0cmF2YS1hZGFtLWphbm9zLWZhY2thLkExOTEyMDVfMTUwMTEzX2ZvdGJhbF92cDLSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Trest za facku v derby. Ostravský Jánoš si nezahraje tři zápasy - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.