Search

BIATLON ONLINE: Jede se stíhačka, české trio se snaží polepšit - Sport.cz

Tři čeští biatlonisté bojují ve stíhacím závodě na 12,5 kilometru v německém Ruhpoldingu. V závěrečném klání v tradičním německém centru biatlonových soutěží závodí Ondřej Moravec, Jakub Štvrtecký a Michal Krčmář - všichni shodně ze čtvrté desítky. Jako vítěz čtvrtečního sprintu bude mít výsadní postavení na startu Martin Fourcade. Závod začíná ve 14:30, tradičně obsáhlou online reportáž Vám nabídne náš web Sport.cz Přímým přenosem stíhačku vysílá také ČT Sport.

Petr Slavík, Český biatlon

Běžecky to stále není to pravé ořechové, chtělo by se říci na poslední výsledky Ondřeje Moravce, který vyběhne do dnešního závodu jako nejlepší z Čechů po sprintu, konkrétně z 30. místa se ztrátou 80 vteřin na Fourcada. Hned za ním se postaví v Chiemgau Areně do startovního boxu Jakub Štvrtecký, toho naopak mohl výsledek ze sprintu těšit. Hlavně střelba 1+0 a umístění těsně za první třicítkou, to bylo určitě to lepší, co jsme letos od benjamínka v týmu mohli vidět.

Dost nestabilní je ve střelbě v poslední době Michal Krčmář a tak do dnešního klání vyběhne až ze 38. pozice, běžecká forma mu přitom graduje a budeme doufat, že v jeho oblíbené disciplíně dokáže dnes obě části výkonu spojit ve fungující celek.

Po sprintu se radovali hlavně Francouzi. Martin Fourcade jako kdyby se při neúčasti Johannese Boe na posledních závodech opět pasoval do role momentálního krále biatlonového světa a to potvrdil i v Ruhpoldingu. Jeho krajané ho následovali, do závodu půjde z druhého místa Fillon Mallet, a společně z pátého Simon Desthieux a Fabien Claude. Mezi přesilu mužů s galským kohoutem ve znaku se vměstnali pouze domácí Benedikt Doll a Nor Christiansen. Kdo se bude dnes radovat? Uvidíme od 14:30.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMidWh0dHBzOi8vd3d3LnNwb3J0LmN6L29zdGF0bmkvYmlhdGxvbi9jbGFuZWsvMTE4MzA4OS1iaWF0bG9uLW9ubGluZS1qZWRlLXNlLXN0aWhhY2thLWNlc2tlLXRyaW8tc2Utc25hemktcG9sZXBzaXQuaHRtbNIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ONLINE: Jede se stíhačka, české trio se snaží polepšit - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.