Search

ONLINE: Biatlonisté běží stíhací závod. Jak si vede trojice Čechů? - Sport iDNES.cz

Předchozí sprint se českým závodníkům příliš nevyvedl. Neprosadili se především běžecky, ale ani na střelnici to nebyla žádná sláva, když ani jeden z nich netrefil všechny terče.

Nejlepší byl nakonec Ondřej Moravec, který uzavíral třetí desítku. Český reprezentant tak dnes vystartuje s číslem 30 a počáteční ztrátou 1:20 minuty na prvního.

Stíhací závod mužů na 10 kilometrů - SP v Ruhpoldingu

Podrobná online reportáž od 14.30

„Ta ztráta ale není zas tak špatná. Je to víceméně co dvě a půl vteřiny další biatlonista, takže to bude takový vlak. V tomhle je ta pozice super,“ prohlásil po sprintu.

Hned za ním vyběhne s jedenatřicítkou Jakub Štvrtecký, jehož manko na čelo činí 1:22 minuty.

České trio uzavírá Michal Krčmář, který má číslo 38 se ztrátou 1:33 minuty. Ten se pokusí napodobit svůj výkon z Ruhpoldingu z roku 2017, kdy se během stíhačky prodral z 29. místa na konečné třetí.

„Moje střelba teď není kdovíjak stabilní, není špatná, ale není excelentní. Budu střílet rychle a věřím, že i přesně,“ plánoval Krčmář před závodem.

PROGRAM: Přehled závodů biatlonové sezony 2019/20

Prvenství ze sprintu obhajuje Francouz Martin Fourcade, který v posledních týdnech prokazuje úžasnou formu. Už ve třech závodech po sobě nenašel přemožitele, k tomu se vyšvihl do čela Světového poháru, kterému vévodí o 55 bodů před svým krajanem Simonem Desthieuxem.

Fourcada bude v dnešním závodě nahánět s číslem dvě jeho týmový kolega Quentin Fillon Maillet, jenž vyběhne tři vteřiny za ním.

S trojkou poběží Němec Benedikt Doll, který má počáteční ztrátu na čelo 12 sekund. Nor Vetle Sjatstad Christiansen, jenž má číslo 4, už má ztrátu větší – 22 vteřin.

Přeruší někdo Fourcadovu sérii? A jak si povedou Češi?

Sledujte v podrobné online reportáži.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiggFodHRwczovL3d3dy5pZG5lcy5jei9zcG9ydC9iaWF0bG9uL3N2ZXRvdnktcG9oYXItdi1iaWF0bG9udS1ydWhwb2xkaW5nLXN0aWhhY2ktemF2b2QtbXV6dS16cHJhdm9kYWpzdHZpLkEyMDAxMTlfMTAzMjE2X2JpYXRsb25fZWx20gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Biatlonisté běží stíhací závod. Jak si vede trojice Čechů? - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.