Search

BIATLON ONLINE: Ženy běží sprint. Davidová se znovu nevyvarovala chyb - Sport.cz

Po nevlídném počasí v Oberhofu čeká biatlonisty další Světový pohár na jihu Německa v Ruhpoldingu a těšit se mohou na výrazně lepší sněhové podmínky. Program zahájí dnešní sprint žen, v němž by od 14:30 měly startovat i čtyři Češky včetně Markéty Davidové, která v této sezoně získala právě ve sprinterských závodech dvě medaile. Přímý přenos vysílá ČT Sport, podrobnou online reportáž můžete sledovat na Sport.cz.

Jaroslav Svoboda/jsphoto.cz , ČTK

Davidová byla třetí v Östersundu a ve francouzském Le Grand-Bornand. V hodnocení sprintu je na sedmém místě. Na startu budou i Lucie Charvátová, Jessica Jislová a Tereza Voborníková, naopak kvůli nachlazení ještě chybí Eva Kristejn Puskarčíková. Bydlí odděleně od týmu a není jisté, jestli bude k dispozici pro páteční štafetu.

Po sprintech budou v Ruhpoldingu následovat štafety a stíhací závody. Zatímco v Oberhofu panovalo větrné počasí, mlha a na tratích bylo málo sněhu, Ruhpolding nabízí ideální podmínky.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMifGh0dHBzOi8vd3d3LnNwb3J0LmN6L29zdGF0bmkvYmlhdGxvbi9jbGFuZWsvMTE4MTg1MS1iaWF0bG9uLW9ubGluZS16ZW55LWJlemktc3ByaW50LWRhdmlkb3ZhLXNlLXpub3Z1LW5ldnl2YXJvdmFsYS1jaHliLmh0bWzSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ONLINE: Ženy běží sprint. Davidová se znovu nevyvarovala chyb - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.