Search

Biatlonové rozpaky pokračují. V mixu dvojic byl Češi pomalí a v cíli až sedmnáctí - Sport.cz

Znovu žádná radost pro české fanoušky biatlonu. Francouzský pár Jacquelin, Bescondová vyhrál smíšený závod dvojic při šestém díle Světového poháru ve slovinské Pokljuce. Naprosto senzací je stříbro pro Estonce, které na stupně vítězů doprovodily Rakušané. Českému mixu ve složení Šlesingr, Jislová se od začátku nedařilo udržet kontakt se špičkou na lyžích ani rychlostí střelby, potažmo také přesností. Potřeboval celkem devět dobíjených nábojů a v cíli z toho bylo až 17. místo.

Český biatlon, ČTK

První závod smíšených dvojic v sezoně hostil švédský Östersund a ovládla ho právě domácí dvojice Öbergová, Samuelsson. Ani jeden z nich však v Pokljuce nestartuje, nahradil je pár Torstein Stenersen, Johanna Skottheimová.

Němci, kteří ve švédském středisku skončili druzí, pojedou ve stejné sestavě, tedy  Preussová, Lesser. Norové, kteří obhajují třetí pozici, udělali změnu jen na postu biatlonistky, Röiselandovou nahradila Offigstadová Knottenová.

Čeští biatlonisté ve Švédsku propadli a Jisslová se Štvrteckým byli dostiženi vedoucím párem a skončili osmnáctí. Dnes tedy Štvrteckého nahradil Michal Šlesingr, kterému se vytrvalostní závod v Pokljuce nevydařil a s pěti trestnými minutami figuroval na 72. pozici. Dnes tedy chce svůj výkon zlepšit.

Podrobnosti připravujeme.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiiQFodHRwczovL3d3dy5zcG9ydC5jei9vc3RhdG5pL2JpYXRsb24vY2xhbmVrLzExODUyOTgtYmlhdGxvbm92ZS1yb3pwYWt5LXBva3JhY3VqaS12LW1peHUtZHZvamljLWJ5bC1jZXNpLXBvbWFsaS1hLXYtY2lsaS1hei1zZWRtbmFjdGkuaHRtbNIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Biatlonové rozpaky pokračují. V mixu dvojic byl Češi pomalí a v cíli až sedmnáctí - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.