Search

Ledecká v Bansku nestartuje. S týmem se rozhodla neriskovat - Sport iDNES.cz

Na trať super-G se měla vydat se startovním číslem 28. Ve startovní listině těsně před závodem Ester Ledecká figurovala.

Jenže v Bansku se olympijské vítězce z Pchjongčchangu dosud nedařilo. Ve středisku, kde poprvé závodila na lyžích, dojela ve dvou sjezdech na 20. a poté na 32. místě.

Po sobotním nepovedeném závodě lyžařský trenér Tomáš Bank v rozhovoru pro Českou televizi vyprávěl: „Cítí se unavená. Promítlo se to i do jízdy. Navíc se v posledních dnech potýkala s nemocí.“

Večer poté padlo rozhodnutí. Ledecká nedělní super-G vynechá.

„Rozhodli jsme se neriskovat. Ester se cítí unavená, bez energie. Takže i z bezpečnostních důvodů vynechá super-G,“ vysvětlil Bank.

Náročný program, který Ledecká v posledních týdnech absolvuje, ale pokračuje. Před týdnem se ve slovinské Rogle radovala z vítězství zastávky Světového poháru na snowboardu. O pár dnů později už stála na lyžích právě v Bansku.

Z Bulharska se aktuálně Ledecká přesouvá do Ruska, kde ji za týden čekají v olympijském areálu Roza Chutor sjezd a poté i super-G. 

V superobřím slalomu se Ledecká v probíhající sezoně představila dvakrát. V Lake Louise dojela na 30. místě, ve Svatém Mořici si o jednu příčku pohoršila. 

Připravujeme podrobnosti...

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicmh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L3Nwb3J0L2x5em92YW5pLXNub3dib2FyZGluZy9lc3Rlci1sZWRlY2thLWJhbnNrby1zdXBlci1nLWJ1bGhhcnNrby5BMjAwMTI2XzA3NDk0NF9seXpvdmFuaV9kbdIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Ledecká v Bansku nestartuje. S týmem se rozhodla neriskovat - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.