Search

Oficiální: Nejlepší český MMA bojovník Jiří Procházka jde do UFC! - REFRESHER

Google, Služba Google Analytics (Google Ireland, 3RD FLOOR ,GORDON HOUSE ,BARROW STREET, Dublin, ID: 368047)

Vlastníci webových stránek používají ke zlepšení funkčnosti svých stránek údaje shromážděné službou Google Analytics. Shromážďování údajů můžete deaktivovat tak, že si stáhnete a nainstalujete doplněk pro svůj prohlížeč.

Stáhnout doplněk pro prohlížeč

Gemius (Gemius s.r.o. Na Výsluní 201/13 100 00 Praha 10 Česká republika)

Společnost Gemius podobně jako služba Google Analytics vyhodnocuje a měří návštěvnost na některých webových stránkách. K měření využívá Cookies, které si můžeš deaktivovat ve svém prohlížeči.

Hotjar (Hotjar Limited, company number C 65490, Level 2, St Julian’s Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian’s STJ 1000, Malta)

Hotjar využíváme k analýze návštěvnosti a chování uživatelů. Vytváří nám mapu aktivity návštěvníků, a to na webových stránkách, které vizualizuje a vyhodnocuje. Tyto informace nejsou sbírány vždy, nikde nejsou spárovatelné s aktivitami uživatelů a není tedy možné identifikovat jednotlivce, ale Hotjar ti může nastavit soubory cookies.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiWmh0dHBzOi8vcmVmcmVzaGVyLmN6Lzc5NDYwLU9maWNpYWxuaS1OZWpsZXBzaS1jZXNreS1NTUEtYm9qb3ZuaWstSmlyaS1Qcm9jaGF6a2EtamRlLWRvLVVGQ9IBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Oficiální: Nejlepší český MMA bojovník Jiří Procházka jde do UFC! - REFRESHER"

Post a Comment

Powered by Blogger.