Search

ONLINE: Duel rakouských házenkářů a Makedonců ovlivňuje české šance - Sport iDNES.cz

Čeští házenkáři v úvodním duelu podlehli domácím 29:32, naději jim vrátilo následné vítězství 27:25 nad Severní Makedonií. Přesto jim v boji o dvě postupová místa nemusí stačit ani večerní vítězství nad Ukrajinou. Pokud v předchozím utkání Rakousko prohraje s Makedonci o dva až tři góly, ocitne se český celek mezi vyřazenými.

ONLINE: Rakousko vs. Severní Makedonie

Začátek utkání v 18:15

V jakých případech házenkáři na Euru ze skupiny B postoupí?

  • Severní Makedonie prohraje s Rakouskem a Česko neprohraje s Ukrajinou o více než gól
  • Severní Makedonie nevyhraje a Česko neprohraje
  • Severní Makedonie vyhraje o gól a dá zároveň méně než 31 gólů a Česko vyhraje
  • Severní Makedonie vyhraje o více než 4 góly a Česko vyhraje
  • Severní Makedonie vyhraje o 4 góly a Rakousko nedá více než 23 gólů a Česko vyhraje

ONLINE: Ukrajina vs. Česko

Začátek utkání ve 20:30

Jasno tedy může být hned po prvním vídeňském duelu, nebo se rozhodne až kolem desáté hodiny večerní a slavit může tým, který zatím na ME dvakrát prohrál. Pokud by totiž Makedonci nebodovali, rázem by měli šanci na postup také Ukrajinci. Stačila by jim i výhra o dva góly.

Čeští trenéři si odmítali nechat motat hlavy postupovými počty, chtěli především připravit své svěřence na druhou výhru na Euru. „Teď už s tím nic neuděláme. Zpackali jsme si to sami prvním zápasem. Proti Ukrajině musíme vyhrát,“ burcoval kapitán Ondřej Zdráhala.

ME házenkářů

Příloha iDNES.cz

Což ostatně chtějí všichni. „Nebudeme nijak kalkulovat a zabývat se matematikou. Prostě musíme zvítězit, prohodil makedonský křídelník Martin Popovski pro oficiální web šampionátu.

A ani Rakušané si nepřipouštějí, že by po báječném startu a dvou výhrách nakonec vypadli. „Náš cíl je pořád stejný - dostat se do hlavní fáze. Všechny tři zápasy ve skupině bereme jako finále, musíme se prostě jen vrátit k naší hře a uspět,“ hlásil sportovní ředitel rakouského svazu Patrick Fölser.

Jak postupové drama dopadne?

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMicWh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L3Nwb3J0L2hhemVuYS9tZS1oYXplbmthcnUtY2Vza28tdWtyYWppbmEtcmFrb3Vzby1zZXZlcm5pLW1ha2Vkb25pZS5BMjAwMTE0XzE0MTgxNV9oYXplbmFfcGFy0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Duel rakouských házenkářů a Makedonců ovlivňuje české šance - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.