Search

ONLINE: Ledecká jede v bulharském Bansku sjezd. Jak si vede? - Sport iDNES.cz

Ještě o minulém víkendu kralovala na jednom prkně.

To popáté ovládla paralelní obří slalom v oblíbené slovinské Rogle. Pro její soupeřky na snowboardu to musí být k vzteku. Celé léto tráví testováním, trénováním a přípravou na jediný vrchol roku – Světový pohár na snowboardu.

A pak si Ester Ledecká odskočí z lyží, kterým v této sezoně dává přednost, a zase s lehkostí vyhraje.

Sjezd žen v Bansku

Sledujte od 9.45 hodin podrobně online.

„Holky už by mohly být zvyklé,“ smála se Češka po 18. triumfu kariéry, než se znovu vrhla na lyže, na kterých ji v bulharském Bansku čekají dva sjezdy a super-G.

„Já to ráda střídám, takže na lyže už se zase těším. V Bansku jsem zatím byla jen na snowboardu, takže si neumím moc představit, jak bude vypadat ta sjezdová trať. Ale moc se na to těším,“ říkala před pátečním startem.

Ve čtvrtečním tréninku dojela česká závodnice na 42. místě, do závodu nyní vyrazí s číslem 3. V průběžném pořadí sjezdu je zatím druhá, na vedoucí Švýcarku Corinne Suterovou ztrácí 43 bodů.

Jak moc se to po pátku změní?

Sledujte v online reportáži. 

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMihQFodHRwczovL3d3dy5pZG5lcy5jei9zcG9ydC9seXpvdmFuaS1zbm93Ym9hcmRpbmcvc3ZldG92eS1wb2hhci1hbHBza2UtbHl6b3ZhbmlzLWplemQtYmFuc2tvLXpwcmF2b2RhanN0dmkuQTIwMDEyM18xMTM3MjVfbHl6b3ZhbmlfbXQy0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Ledecká jede v bulharském Bansku sjezd. Jak si vede? - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.