Search

ONLINE: Plzeň hostí rozjetý Třinec, Litvínov hraje s Kladnem - Sport iDNES.cz

ONLINE: Sledujte 39. kolo extraligy

Rozjetý Třinec vyrazil na venkovní sérii a po vítězství v Mladé Boleslavi ho čeká druhé ze čtyř utkání na cizím ledě. Plzeň poslední dva zápasy vůbec nezvládla, v Liberci a v Brně neuhrála ani bod při celkovém skóre 3:12.

Kladno jako nováček trochu nečekaně bojuje o play off, zato předposlední Litvínov nevyhrál už sedm utkání a jeho pád na dno tabulky odvrátilo pouze lepší skóre v porovnání s posledními Pardubicemi. Zachránit by Litvínov měly dvě nové posily v obraně. Z Plzně přišel Michal Moravčík, k němu se připojil v týdnu Kanaďan Aliu, ten ale ještě dnes hrát nebude.

Také Vítkovice potřebují bodovat, v domácím utkání proti Hradci Králové jim nahrávají statistiky: Východočechy porazily třikrát za sebou. Ostravský tým se ale otřepává z úterního debaklu 3:7 od Liberce.

Zlín hostí Mladou Boleslav, poslední Pardubice se pokouší zaskočit Brno. Kometa přijede zvláštním vlakem a v hledišti ji bude podporovat minimálně 1200 fanoušků. Vedoucí Liberec hraje doma s Karlovými Vary, druhá Sparta nastoupí v Olomouci, přičemž úvodní buly má vhodit MMA zápasník Karlos Vémola.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiV2h0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2hva2VqL2V4dHJhbGlnYS9leHRyYWxpZ2Etc291aHJueS0zOS1rb2xvLkEyMDAxMjRfMTQxNTQ4X2hva2VqX3JtcNIBAA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Plzeň hostí rozjetý Třinec, Litvínov hraje s Kladnem - Sport iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.