Search

Vary jsou po výhře v čele baráže, Jihlava i Litvínov znovu prohrály

Litvínov - K. Vary 1:5

Litvínovská domácí mizérie pokračuje, i když to tak po úvodní třetině ještě nevypadalo. První velkou příležitost skórovat měl karlovarský Vrdlovec, přesilovkovou akci ale nedokázal zakončit přesně. Na druhé straně sice Závorka nejprve vychytal Šestáka, dorážka Černého už však byla nad jeho síly.

Tím ale mohla radost Vervy skončit. Hned v úvodu druhého dějství tečoval Gríger střelu od modré čáry a srovnal. O minutu později lovil Petrásek kotouč z branky podruhé, když inkasoval po sólu Stloukala.

Další políček zasadil domácím Rachůnek, a když nedokázal z trestného střílení snížit Hanzl, litvínovská frustrace rostla. Pracovní doba brankáře Petráska skončila po brejku Varů, na jehož konci stál přesně pálící Vrdlovec, který zvyšoval už na 4:1.

V závěru si Litvínov dokázal vypracovat tlak, proti pokusům domácích střelců ale zasahoval pozorný Závorka. Severočeši podlehli na domácím ledě potřetí v řadě.

Branky a nahrávky: 14. J. Černý (Šesták, Gerhát) - 21. Gríger (Plutnar, O. Beránek), 22. Stloukal, 25. T. Rachůnek (Kovačevič, Flek), 36. Vrdlovec (Kverka, Plutnar), 43. Šik (Kovačevič). Rozhodčí: Kika, Šír - Gebauer, Lederer. Vyloučení: 4:2. Bez využití. V oslabení: 0:1. Diváci: 3 874.

Litvínov: Petrásek (36. Kantor) - Baránek, Sörvik, Hunkes, Iberer, Frolo, Šesták, L. Doudera - M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý - Gerhát, V. Hübl, F. Lukeš - Matoušek, Řehoř, Trávníček - Jícha, Válek, Jurčík. Trenéři: Šlégr, Weissmann, Skuhrovec a D. Stránský.

Karlovy Vary: Závorka - Šafář, Podlipnik, Plutnar, M. Rohan, Kovačevič, Krejčí - Flek, Balán, T. Rachůnek - Kohout, Gríger, O. Beránek - A. Rulík, Skuhravý, Vrdlovec - Šik, Kverka, Stloukal. Trenéři: Pešout a Mariška.

Jihlava - Kladno 0:2

Hráči Dukly si na začátku utkání sami ztěžovali práci, když vlastními chybami vystavovali soupeře do šancí. Nepřesnou přihrávku Kajínka ještě stačil spoluhráč Čachotský napravit, po další minele domácích už ale rozvlnil síť jihlavské branky nejproduktivnější hráč baráže Adam Kubík.

Ač střelecky aktivnější, tým z Vysočiny se nedostával do větších gólových příležitostí ani v početních výhodách, s výjimkou zajímavé možnosti Stříteského. Srovnat se nepovedlo ani Semanovi, jehož samostatný únik zastavila Cikánkova vyrážečka.

Duklu nasměroval k třetí porážce v řadě přesný zásah Tůmy zkraje třetího dějství. Domácí snahu o vyrovnání hatila také vyloučení tahounů Semana a Čachotského. Jihlava tak čisté konto kladenského gólmana Cikánka nepřekazila a prohrála potřetí v řadě.

Branky a nahrávky: 4. Kubík (D. Tůma), 42. D. Tůma (J. Kloz, M. Hořava ml.). Rozhodčí: Hradil, Mrkva - Frodl, D. Jelínek. Vyloučení: 5:3. Bez využití. Třetiny: 0:1, 0:0, 0:1. Diváci: 4 567.

Jihlava: Škarek - De la Rose, Suchánek, Stříteský, D. Kajínek, Šidlík, Váňa, J. Zdráhal - P. Straka, Skořepa, Diviš - Čachotský, R. Hubáček, A. Zeman - Rabbit, M. Hlinka, Anděl - D. Čermák, F. Seman, Rys. Trenéři: Vlk a F. Zeman.

Kladno: Cikánek - Štich, Zelingr, Repe, Svedlund, Lenďák, Kehar - Kružík, T. Kaut, Redlich - D. Tůma, Kubík, J. Kloz - Zikmund, Machač, M. Hořava ml. - Pekr, Přikryl, Strnad. Trenéři: M. Hořava st. a Patera.

TABULKA BARÁŽE

TýmZVVPPPPSB
1.Karlovy Vary7311218:1512
2.Kladno7400312:1212
3.Jihlava7301316:1310
4.Litvínov7210414:208

Let's block ads! (Why?)

https://hokej.idnes.cz/baraz-extraliga-7-kolo-hokej-df9-/hokej.aspx?c=A180410_160946_hokej_elv

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vary jsou po výhře v čele baráže, Jihlava i Litvínov znovu prohrály"

Post a Comment

Powered by Blogger.