Search

Šilhavému vypadli z nominace Řezník a Hušbauer. Povolal Kúdelu či Trávníka

Plzeňský Řezník utrpěl v prvním poločase nedělního ligového zápasu s Teplicemi krvavé zranění na hlavě, v utkání sice pokračoval, ale pět minut před koncem střídal. Slávista Hušbauer má zase problémy se zády a do duelu s Příbramí nastoupil pod tlumícími prostředky.

Místo Řezníka Šilhavý povolal slávistu Coufala, který má na kontě za reprezentační A-tým tři starty. Hušbauera nahradil jablonecký Trávník, jenž dosud sehrál čtyři zápasy v národním celku.

Šilhavý také dodatečně nominoval další dva hráče, jak avizoval už minulý týden na nominační tiskové konferenci. Šanci dostal další jablonecký záložník Masopust, který dosud v reprezentaci nastoupil k jedinému utkání. Slávistický stoper Kúdela dokonce nemá na kontě ani jeden oficiální start, zahrál si pouze v roce 2008 v neoficiálním přípravném zápase proti Řecku na Kypru.

Reprezentanti se dnes kolem poledne poprvé sešli v Praze pod Šilhavým, který nahradil Karla Jarolíma. Odpoledne si národní mužstvo pod novým koučem poprvé zatrénuje a v metropoli se bude připravovat do čtvrtka.

V sobotu čeká reprezentaci druhý zápas Ligy národů na Slovensku, příští úterý si pak zahraje na Ukrajině, které v září na úvod nové soutěže podlehla v Uherském Hradišti 1:2.

Jablonecký záložník Michal Trávník má vynikající formu, svému týmu vystřelil remízu proti Dynamu Kyjev
Jablonecký záložník Michal Trávník má vynikající formu, svému týmu vystřelil remízu proti Dynamu Kyjev

Let's block ads! (Why?)

https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-reprezentace-liga-narodu/347038/silhavemu-vypadli-z-nominace-reznik-a-husbauer-povolal-kudelu-ci-travnika.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Šilhavému vypadli z nominace Řezník a Hušbauer. Povolal Kúdelu či Trávníka"

Post a Comment

Powered by Blogger.