Search

Španělé na zabití. Kouč Enrique po prohře s Anglií: Velmi špatný poločas

Výsledek 2:3 sice na první pohled nevypadá vůbec hrozivě, ale to jen díky zlepšenému výkonu po přestávce. V první půli to byl chaos, v obraně průchoďák.

Angličtí fotbalisté ukončili Španělům sérii a mají šanci ligu vyhrát

„Byli jsme velmi špatní, udělali jsme spoustu individuálních chyb. Normální by bylo hráče o přestávce zabít,“ zlobil se španělský trenér. „Ale já je chválil a povzbuzoval a nic nezměnil. Řekl jsem jim, že všechny velké týmy trpí,“ dodal.

Defenzivu v čele se Sergiem Ramosem větrali zejména rychlíci Marcus Rashford s Raheemem Sterlingem, kteří se postarali o všechny anglické góly. Na půdě Španělska první od února 1987!

„Každý z hráčů, který nastoupil, může být na svůj výkon pyšný,“ poznamenal trenér Gareth Southgate navzdory druhému poločasu, v němž Anglie dvakrát inkasovala.

Fotogalerie

Španělsko - Anglie 2:3

„Protože jsme začali lépe pracovat s míčem a dokázali soupeře zatlačit na jeho polovinu. Škoda, že jsme druhý gól nedali dřív. Jsem přesvědčený, že by nás poté fanoušci dotlačili k vyrovnání,“ vysvětloval Enrique, který ve čtvrtém utkání coby španělský trenér poprvé prohrál.

V září slavil vítězství v Anglii (2:1) a demolici Chorvatska (6:0). Ve čtvrtek přípravné vítězství nad Walesem (4:1).

Kdyby Španělé uspěli proti Anglii i podruhé, mohli si s předstihem zajistit postup do finálového turnaje Ligy národů, které se hraje příští rok v červnu.

„Hrát ve skupině proti dvěma semifinalistům mistrovství světa není jednoduché, ale stále to máme ve svých rukou. Pojedeme v listopadu do Chorvatska zvítězit,“ slíbil nový kouč.

Let's block ads! (Why?)

https://fotbal.idnes.cz/spanelsko-anglie-liga-narodu-luis-enrique-reakce-f63-/fot_reprez.aspx?c=A181016_121554_fot_reprez_jic

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Španělé na zabití. Kouč Enrique po prohře s Anglií: Velmi špatný poločas"

Post a Comment

Powered by Blogger.