Search

BIATLON ON-LINE: Skvělá atmosféra, Vysočina arena bouří. Krčmář má za sebou první střelbu - Sport.cz

Popáté v historii hostí ode dneška Nové Město na Moravě Světový pohár v biatlonu a znovu se čeká bouřlivá kulisa. Fanoušci poženou ve Vysočina Areně české závodníky za úspěchy až do neděle. Úvodním závodem je dnes od 17:30 sprint mužů na 10 kilometrů. Přímý přenos vysílá ČT Sport, průběžně aktualizovanou reportáž najdete na Sport.cz.

Vlastimil Vacek, Právo

Největšími hvězdami domácích výběrů jsou medailisté z únorové olympiády v Pchjongčchangu Michal Krčmář a Veronika Vítková. V minulosti si fanoušky strhujícími boji získal Ondřej Moravec a pozornost poutá i Markéta Davidová.

Ze zahraničních biatlonistů se fanoušci můžou těšit na fenomenálního Francouze Martina Fourcadea a jeho největšího soka a lídra SP Nora Johannese Thingnese Böa.

Do programu nezasáhne nejzkušenější z českých biatlonistů, 39letý Michal Šlesingr, kterého na start nepustí zlomený bederní obratel. Po sprintech bude program pokračovat stíhačkami a v neděli, den před Štědrým dnem, závody s hromadným startem.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/biatlon/clanek/1053580-biatlon-on-line-skvela-atmosfera-vysocina-arena-bouri-krcmar-ma-za-sebou-prvni-strelbu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ON-LINE: Skvělá atmosféra, Vysočina arena bouří. Krčmář má za sebou první střelbu - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.