Search

Češi ve sprintu v Novém Městě chybovali. Nejlépe dojel Krčmář - iDNES.cz

Třetí sprinterský závod.

Třetí vítězství.

Johannes Bö v Novém Městě na Moravě opět demonstroval obrovskou sílu. Ze čtvrtého letošního vítězství se radoval s náskokem 21 sekund před Rusem Loginovem.

Cestu za vítězstvím norskému biatlonistovi nezkomplikoval ani jeho největší rival Martin Fourcade. Celkový vládce poslední sedmi Světových pohárů kroužil dohromady čtyři trestná kola, do posledního okruhu najížděl značně rozladěný.

Nakonec to Francouzovi stačilo na 43. místo. Poprvé od roku 2009 tak nebodoval ve Světovém poháru.

Na střelnici chyboval i kvartet českých reprezentantů. Nejlépe si vedli Michal Krčmář a Ondřej Moravec. Oba minuli pouze jednou, do cíle nakonec Krčmář dorazil na děleném 20. místě (naprosto totožný čas zaznamenal Kanaďan Gow), Moravec na 23.

„První chyba na střelnici mě nerozhodila,“ řekl Krčmář pro Českou televizi. „Běžecky jsem nebyl uvolněný. Výsledek neurazí ani nenadchne,“ přidal.

Podařenou polovinu závodu prožil Jakub Štvrtecký. Český mladík, který před týdnem v Hochfilzenu absolvoval první závod ve Světovém poháru, výborně odstartoval, bezchybně zvládl i střelbu vleže. Vestoje ale přišly problémy s malorážkou a rázem dvě střelecké chyby.

Dvacetiletý Štvrtecký se díky 48. místu probojoval do sobotního stíhacího závodu. Naopak Adam Václavík se mezi nejlepší šedesátku nevměstnal.

Michal Šlesingr, kterého trápí bolavá záda, neodstartoval.

Připravujeme podrobnosti...

Let's block ads! (Why?)

https://sport.idnes.cz/sprint-muzi-biatlon-nove-mesto-na-morave-michal-krcmar-ondrej-moravec-1k7-/biatlon.aspx?c=A181220_142656_biatlon_dm

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Češi ve sprintu v Novém Městě chybovali. Nejlépe dojel Krčmář - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.