Search

TENIS ONLINE: Skvěle! Debutantka v českém týmu Muchová první set vyhrála a nad Kanaďankou vede - Sport.cz

V roli velkých favoritek vstupují české tenistky do barážového utkání u účast ve Světové skupině proti Kanadě. O první bod bojuje ve vyprodaném Národním tenisovém centru v Prostějově debutantka Karolína Muchová, soupeřkou jí je při neúčasti Andreescuové a Bouchardové jednička země Javorového listu Rebecca Marinová. Ve druhém zápase nastoupí Markéta Vondroušová proti Leylah Fernandezové. Utkání sledujte od 13:30 na ČT Sport nebo online na Sport.cz.

Luboš Pavlíček, ČTK

Karolína Muchová zažívá zatím životní sezonu, v žebříčku jí patří 106. místo a dnešní zápas je její fedcupovou premiérou. Její soupeřkou je 184. hráčka světa Rebecca Marinová, jejíž žebříčkovým maximem je 38. příčka, na které byla v roce 2011. Obě tenistky se na okruhu dosud nepotkaly.

Do druhého zápasu nastoupí v roli velké favoritky Markéta Vondroušová, která bude bojovat proti teprve šestnáctileté Leylah Fernandezové, 376. hráčce žebříčku. Kanaďanka je však velkým příslibem své země, což potvrdila i účastí ve finále juniorského Australian Open v letošním roce. "Asi hraje výborně, když hrála finále juniorky v šestnácti. Nesmí se podceňovat," má jasno česká jednička, které patří 47. příčka.

Let's block ads! (Why?)

https://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/1095537-tenis-online-skvele-debutantka-v-ceskem-tymu-muchova-prvni-set-vyhrala-a-nad-kanadankou-vede.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "TENIS ONLINE: Skvěle! Debutantka v českém týmu Muchová první set vyhrála a nad Kanaďankou vede - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.