Search

Djokoviče smetl Goffina, v semifinále bude čelit Bautistovi, nebo Pellovi - TenisPortál

Novak Djokovič po vypadnutí v semifinále French Open neabsolvoval jediný turnaj na trávě a rovnou zavítal do Londýna, kam s ním dorazila i nová posila v týmu, bývalý vítěz Goran Ivaniševič.

Na trávě v All England Clubu si zatím čtyřnásobný šampion a obhájce titulu vede suverénně. Po cestě do semifinále ztratil 32letý Srb, který vyhrál 31 z posledních 32 grandslamových zápasů, jediný set. V dnešním čtvrtfinálovém utkání smetl 6-4 6-0 6-2 Davida Goffina a vylepšil s ním vzájemnou bilanci na 6-1.

Djokovič přitom do utkání nevstoupil vůbec dobře. Na začátku zápasu chyboval a na chirurgicky přesnou hru Belgičana marně hledal recept. Srbský favorit jako první ztratil servis a prohrával 3-4 0-30.

V tom okamžiku ovšem přepl na vyšší level, čímž sebral z rakety Goffina pohodu i sebevědomí, začal soupeře přehrávat, získal 15 z následujících 17 gamů a po dvou hodinách slavil postup.

Djokovič ve svém celkově devátém semifinále v tenisovém svatostánku, které v minulosti třikrát nezvládl (naposledy 2012), bude útočit na šesté wimbledonské a celkově 25. grandslamové finále. Jeho soupeřem bude Roberto Bautista, nebo Guido Pella.

Druhou semifinálovou dvojici utvoří vítězové soubojů Kei Nišikori - Roger Federer a Sam Querrey - Rafael Nadal.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 38,000.000 liber
středeční výsledky (10. 7. 2019)
• Dvouhra muži - čtvrtfinále •
Djokovič (1-Srb.) - Goffin (21-Belg.) 6-4 6-0 6-2

Let's block ads! (Why?)

https://www.tenisportal.cz/zpravy/zacinaji-boje-o-muzske-semifinale-djokovice-vyzve-goffin-pella-se-utka-s-bautistou-26444/

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Djokoviče smetl Goffina, v semifinále bude čelit Bautistovi, nebo Pellovi - TenisPortál"

Post a Comment

Powered by Blogger.