Search

Kalas vypadl z nominace kvůli zranění. Budu držet palce na dálku, řekl - iDNES.cz - iDNES.cz

„Je mi líto, že se tohoto reprezentačního srazu nezúčastním. Klukům budu držet palce na dálku a věřím, že v závěru podzimu už společně oslavíme postup na Euro,“ vzkázal Kalas.

Vrací se Darida, chybí Pavelka, šanci má Necid

nominace na Kosovo a Černou Horu

Šestadvacetiletý stoper figuroval v původní nominaci, kterou v úterý zveřejnil kouč Šilhavý. Kalase do ní zařadil, ačkoli v zápase Bristolu City s Hullem už po půlhodině střídal. A podrobné vyšetření ukázalo, že do zápasů v Kosovu (7. září) a Černé Hoře (10. září) zasáhnout nemůže.

„Byli jsme v kontaktu s lékaři v Anglii, od kterých jsme tuhle zprávu dostali. Samozřejmě nás to mrzí, protože Tomáš patří mezi nejzkušenější hráče našeho týmu. Všichni mu přejeme, aby se co nejdříve uzdravil,“ uvedl manažer české reprezentace Libor Sionko.

Kdo se v reprezentaci objeví místo Kalase, oznámí trenéři v nejbližších dnech, nejpozději však v pondělí, kdy sraz začíná. Momentálně je v nominaci osmnáct fotbalistů, na soupisce je tudíž pět volných míst. Kromě náhradního stopera – v úvahu připadá třeba slávista Kúdela či Hejda z Plzně – plánuje Šilhavý povolat ještě dva útočníky.

Česku po dvou červnových výhrách patří ve skupině postupové druhé místo o bod před třetím Kosovem.

Mužstvo Z V R P S B
1.Anglie 2 2 0 0 10:1 6
2.Česko 3 2 0 1 5:6 6
3.Kosovo 3 1 2 0 5:4 5
4.Bulharsko 4 0 2 2 5:7 2
5.Černá Hora 4 0 2 2 3:10 2

Let's block ads! (Why?)

https://www.idnes.cz/fotbal/reprezentace/tomas-kalas-vypadl-z-nominace-reprezentace-zraneni-cerna-hora-kosovo.A190828_111511_fot_reprez_vp2

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Kalas vypadl z nominace kvůli zranění. Budu držet palce na dálku, řekl - iDNES.cz - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.