Search

Nejhorší týmy fotbalové ligy prohrály, poslední přezimuje Příbram - iDNES.cz

Jen tři výhry z dvaceti zápasů, venku jen porážky, příbramští fotbalisté budou mít neklidné svátky a krušné jaro.

Na příčku zaručující jistotu záchranu ztrácí sedm bodů, těsně před sebou však mají Karvinou a Opavu, jimž patří barážová místa.

Příbram podzim završila domácím debaklem 1:4 od Slovácku, už po patnácti minutách prohrála 0:3.

Předposlední Karviná, která ode dna dělí jen lepší skóre, zase ani jednou nevyhrála doma. Lepší výsledky měla venku a držela se i v Liberci. Ale hned po přestávce dostala gól od Potočného a už se nezmátořila. Nakonec podlehla 0:3.

Opava ve Zlíně neuhlídala Fantiše, který ji dal obě branky. Přitom předchozí duely nevypadala špatně, vyšvihla se z poslední příčky, pod novým koučem Balcárkem třikrát za sebou bodovala, ale v posledních dvou utkání nebrala ani bod. Podlehla Jablonci a pak ve Zlíně. 

Čtvrtí od konce jsou Bohemians, kteří z posledních sedmi zápasů vyhráli jen jednou, doma porazili se štěstím Příbram. V OIomouci vedli, ale pak selhal brankář Le Giang. Nezvládl riskantní malou domů od Podaného, který mu hodil aut, a při odkopu trefil napadajícího Faltu.

Ani Olomouc za podzim nemůže jásat, z posledních osmi kol jen jedna výhra a desátá příčka.

V páteční předehrávce Mladá Boleslav v přímém souboji o třetí příčku podlehla Jablonci 2:3.

Hosté o třech bodech rozhodli v prvním poločase, kdy dali všechny góly. Dvakrát se trefil útočník Doležal, jednou Jovovič, který spoluhráči na jeden gól přihrával. Za domácí skóroval Bucha, který po půli nacentroval na gól Mešanovičovi. Ten mohl i vyrovnat na 3:3, ale odkrytou bránu zblízka minul.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMia2h0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2ZvdGJhbC9wcnZuaS1saWdhL2ZvdGJhbG92YS1saWdhLTIwLWtvbG8tZm9ydHVuYS1saWdhLXNvdWhybi5BMTkxMjEzXzE0MzkzNV9mb3RiYWxfbWlu0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Nejhorší týmy fotbalové ligy prohrály, poslední přezimuje Příbram - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.