Search

BIATLON ONLINE: Česká smíšená štafeta se snaží vylepšit výsledek z Östersundu - Sport.cz

Druhým a zároveň posledním závodem dnešního dne zastávky SP v Pokluce je smíšená štafeta. Češi jedou ve stejné sestavě jako při prvním závodě smíšených štafet v Östersundu, tedy ve složení Kristejn Puskarčíková, Davidová, Moravec a Krčmář. Přímý přenos štafetového závodu můžete sledovat živě od 15:00 na ČT Sport nebo v online textové reportáži na webu Sport.cz.

Český biatlon, ČTK

Českým závodníkům se v Pokljuce zatím moc nedaří, snad jen Ondřej Moravec a Eva Kristejn Puskarčíková, každý se dvěma chabami z vytrvalostního závodu, můžou být se svými výsledky trochu spokojeni. Krčmář ve vytrvalostním závodě minul terč hned pětkrát, Davidová čtyřikrát.

Vítězství dnes obhajuje Itálie, která ale jede v pozměněné sestavě, Wiererovou a Vittozziovou nahradí Federica Sanfilippová a Michela Carraraová, které doplní neměnnou dvojici Hofer, Windisch. Druhá skončila v Östersundu štafeta Norska, ve které dnes místo Eckhoffové pojede Solemdalová a třetí bylo domácí Švédsko, kterému z domácího závodu zůstal v sestavě jen Nellin. Nové složení švédské štafety je tedy Femling, Nelin, Magnussonová a Högbergová.

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMihQFodHRwczovL3d3dy5zcG9ydC5jei9vc3RhdG5pL2JpYXRsb24vY2xhbmVrLzExODUzMTMtYmlhdGxvbi1vbmxpbmUtY2Vza2Etc21pc2VuYS1zdGFmZXRhLXNlLXNuYXppLXZ5bGVwc2l0LXZ5c2xlZGVrLXotb3N0ZXJzdW5kdS5odG1s0gEA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "BIATLON ONLINE: Česká smíšená štafeta se snaží vylepšit výsledek z Östersundu - Sport.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.