Search

ONLINE: Pardubice i Litvínov bodují, jak odpoví Vítkovice? Sparta srovnává - iDNES.cz

40. kolo extraligy ONLINE

Nedělní extraligový program však není jen ve znamení boje o udržení. Vedoucí příčku si chce upevnit Liberec, který v pátek podlehl doma poprvé od konce října. Teď Bílé Tygry čeká Hradec Králové. Čelo tabulky naopak začíná unikat Spartě, jež ztratila tři zápasy z posledních čtyř. Pražané čelí Plzni.

Kladno má na dosah desítku, aby se jí ale Rytíři přiblížili, musí doma porazit silný Třinec s rozjetým Wojtkem Wolskim. To Vary atakují šesté místo zaručující přímý postup do čtvrtfinále, na nějž se Energie může posunout výhrou ve Zlíně.

Pardubice – Ml. Boleslav 2:3P

Hosté vstoupili do utkání aktivněji než zachraňující se protivník. První větší šanci však mělo Dynamo, jenže Poulíček nedokázal zkrotit před brankou prudký pas. A tak se před první pauzou radovala Boleslav, kterou poslal do vedení z protiútoku Šťastný. Zkraje druhé části ovšem vyrovnával Ivan, jehož střelu si lehkou tečí nasměroval do vlastní branky Hrdinka.

Ještě ve druhém dějství se Pardubicím povedlo skóre otočit. Trefu na 2:1 zařídil symbolicky Vondrka, který před týdnem přestoupil do Dynama právě ze středočeského klubu. A to ještě mohl další zásah Pardubic přidat Rolinek, který se řítil na Krošelje při oslabení ve třech, jenže neproměnil. Domácí sahali po třech bodech, ovšem v čase 58:04 vyrovnával druhým zásahem večera Šťastný. Osm sekund před koncem prodloužení pak dokonal obrat Ševc a zařídil výhru Boleslavi.

Tipsport extraliga 2019/2020
40. kolo 26. 1. 2020 15:00
zápas skončil v prodloužení

Rozhodčí: Antonín Jeřábek, Tomáš Veselý - Tomáš Gerát, Daniel Hynek.

Přejít na on-line reportáž

Brno – Litvínov 4:3N

Připravujeme podrobnosti.

Tipsport extraliga 2019/2020
40. kolo 26. 1. 2020 15:00
zápas skončil na samostatné nájezdy

Rozhodčí: René Hradil, Jakub Šindel - Vladimír Rožánek, Josef Špůr.

Přejít na on-line reportáž

Let's block ads! (Why?)

https://news.google.com/__i/rss/rd/articles/CBMiZGh0dHBzOi8vd3d3LmlkbmVzLmN6L2hva2VqL2V4dHJhbGlnYS9vbmxpbmUtZXh0cmFsaWdhLTQwLWtvbG8taG9rZWotc291aHJuLkEyMDAxMjZfMTM1MTU1X2hva2VqX3plbGXSAQA?oc=5

Bagikan Berita Ini

0 Response to "ONLINE: Pardubice i Litvínov bodují, jak odpoví Vítkovice? Sparta srovnává - iDNES.cz"

Post a Comment

Powered by Blogger.